ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.3.2017 | 16:34

"Και αν δεν σπουδάσεις, τι θα κάνεις; Θα γίνεις σκουπιδιάρης;"

Αυτή την φράση είχε πει κάποτε ένα 10χρονο αγόρι, το οποίο σήμερα είναι φοιτητής στο ΕΜΠ.Δεν ξέρω αν ήταν δικά του λόγια ή λόγια των γονειών του σε μια προσπάθεια να του δώσουν "κίνητρο" για να διαβάζει, και αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε είναι εντελώς ηλίθιοι επειδή είναι δημόσιοι υπάλληλοι σε θέσεις γραφείου και απόφοιτοι λυκείου. Για δες, χωρίς πτυχίο και σε καλή θέση και όχι σκουπιδιάρης!!!Σου χτυπάει άσχημα αυτό ακόμα και αν έχεις 10 πτυχία, και πόσο μάλλον άσχημα θα νιώθουν άτομα που δεν έχουν κάποιο πτυχίο... 10 χρονών και να λέει κάτι τέτοιο...Κι όμως, οι σκουπιδιάριδες φροντίζουν την υγεία ΟΛΩΝ ΜΑΣ!
2
 
 
 
 
σχόλια
Με τη φώτο που σου έβαλα θέλω να σου δείξω τη διαφορετική οπτική που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος για το ίδιο θέμα.Στην Ελλάδα μας δυστυχώς το να είσαι σκουπιδιάρης/καθαρίστρια και άλλα παρόμοια επαγγέλματα δεν είναι και για να το διαλαλείς.Μη μασάς και μη χαλάς φαιά ουσία σε ανόητους.
Scroll to top icon