ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.3.2017 | 18:09

μαζοποιηση

Ολοι ιδιοι.Ιδια παπουτσια.Ιδιο στυλ.Ιδιο μακιγιαζ.Ιδια ρουχα.Ιδιος τροπος εκφρασης.Η μοναδικοτητα και η προσωπικοτητα εχει χαθει.Σημερα ειδα 6 κοριτσια ολες με μαυρα παντελονια ανεβασμενα λγ απο κατω ασπρες μπλουζες και τσοκερ και παπουτσια που ειναι σε ολους γνωστα και αντε να καταλαβεις πια ειναι πια.Ερε που μπλεξαμε!!!
3
 
 
 
 
σχόλια
Νομίζω πως πιο θλιβερό από αυτή την στυλιστική μαζοποίηση της εποχής μας - που, κακά τα ψέματα, κάθε εποχή και γενιά διέθεται και την αντίστοιχη δική της - είναι ο αρνητικός τρόπος που αντιμετωπίζει αυτή η μάζα τον οποιονδήποτε διαφέρει ανάμεσά τους, επειδή κάνει το "έγκλημα" να ακολουθεί καθαρά το προσωπικό του στυλ: "πωπω αυτός πώς ντύνεται έτσι παλιομοδίτικα, δεν έχει ιδέα από στυλ το βλαχαδερό, πού πας μαρή χωρίς γούνινο γιλέκο, πώς τολμάς και φοράς αυτό το πασέ καλσόν στο χρώμα του δέρματος κι όχι το οπάκ που είναι must κτλ."(Τα έχω ακούσει όλα με τα ίδια μου τα αυτιά)
Scroll to top icon