ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.3.2017 | 02:51

Η αποβλάκωση της νεολαίας

Συνεχώς βλέπω συνομιληκους μου να είναι αραχτοί σε καφέ -μπαρ και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το μοντέρνο κούρεμα στο μαλλί, το μούσι τους και τα τατουάζ ίσα ίσα για να φαίνονται ποθητοί σε κοπέλες αναλογων μυαλών. Έλεος πήξαμε στους hipster κλαρίνα και τις wanna be σταρλετιτσες.
23
 
 
 
 
σχόλια
Η νιότη συνεπάγεται με ζωή και αναζήτηση εντελώς αντίθετα δηλαδή από την στεγνή αναπαραγωγή κενών τηλεοπτικών προτύπων που περιορίζουν τον άνθρωπο νοητικά. Άρα συμφωνώ σ'ένα βαθμό με την παρατήρησή σου και το οτι έχεις μια κριτική ματιά απέναντι σε αυτό που συνήθως αναπαράγεται δείχνει πως έχεις ζωντανή σκέψη που δεν αποδέχεται οτιδήποτε για να γίνει ένα αρεστό πρόσωπο στους πολλούς και δεν έχεις ανάγκη την αποδοχή από όλους, ευτυχώς όμως υπάρχει κόσμος που είναι πιο κοντά στον τρόπο που σκέφτεσαι.
Και στην δεκαετία του'60 ήταν της μόδας τα ναρκωτικά. Βρες άλλο επιχείρημα. Δεν μπορεί σε όλες τις δεκαετίες να ήταν αποβλακωμένοι ή αμαθείς οι νέοι.
Είναι ωραίο πράγμα να ζει κανείς την ηλικία του και την εποχή του,γιατί κάποια πράγματα δεν είναι σαν το λεωφορείο.Περνάνε μια φορά και δεν έχει επόμενο.
Πωωωωωωωω μίρλα. Να το κοιτάξετε αυτό που γεννιέστε γέροι. Επίσης κοίταξε το "special snowflake effect" στο δίκτυο. (Δες και το Fight Club -ξανά?- επί τη ευκαιρία)
Πόσο άσχετος παίζει να είσαι εφόσον αγνοείς ότι θέματα της ποπ κουλτούρας συχνότατα γίνονται αντικείμενο επιστημονικής βιβλιογραφίας...Μ'αρέσει που κάνεις και τον ξύπνιο κατά τ'άλλα! Δεν υπάρχουν ρηχά θέματα. Υπαρχουν ρηχά μυαλά που αρνούνται να δουν βάθος.Πάρε λοιπόν μερικά πανεπιστημιακά λινκς να στανιάρεις. https://etd.ohiolink.edu/rws_etd/document/get/csu1377205985/inlinehttp://filmoterapia.pl/wp-content/uploads/2015/07/Meta-Emotion-How-Films-and-Music-Videos-Communicate-Emotions-About-Emotions.pdfhttps://cup.columbia.edu/book/studying-ifight-clubi/9781906733551
Εγώ δεν θα σε κρίνω για το επίπεδο σου βλέπω σε κρινουν άλλοι όπου φαίνεται από τα πολλά dislikes. Και επίσης δεν χρειάζεται να απαντάς σε όλα μου τα comments γιατί ξεφτιλίζεσαι. Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια, χαζουλη!
Εχει καμία σχέση τα ναρκωτικά των 90s με αυτα των 60s στην Ελλάδα της χούντας; Αντε κανένας τουρίστας χίπης να έφερνε ένα "τσιγάρο" και να το έκανε γύρα σε όλους. Οπότε μάλλον είσαι άκυρος στην μπαρούφα σου, χαζουλη! :)
Εχει καμία σχέση τα ναρκωτικά των 90s με αυτα των 60s στην Ελλάδα της χούντας; Αντε κανένας τουρίστας χίπης να έφερνε ένα "τσιγάρο" και να το έκανε γύρα σε όλους. Οπότε μάλλον είσαι άκυρος στην μπαρούφα σου, χαζουλη! :)
Δεν το έχεις με τα ταπώματα. Άσε. Δεν πειράζει. Μπασκεμπολίστας σε άλλη ζωή. (Eπίσης αν είχες λίγο διαβάσει θα ήξερες ότι δεν με απασχολούν ουδόλως τα dislikes. Ανήκω σε γενιά που μεγάλωσε άνευ. Βάλε όσα θες αφού αυτό σε "γεμίζει" και σου δίνει αξία.):)
Ναι έχω 22 accounts για να κάνω dislikes σε ψωνισμενους γιαλαντζί ψυχολόγους της LIFO. Οι νοημονες άνθρωποι απαντάνε με τη λογική και τον ευθύ λόγο, όχι με τη χρυσόσκονη των γκεμπελικων σου αποφθεγμάτων. Παράδειγμα θα σε ρωτήσουν τι καιρό έχει έξω και αντί να πεις βρέχει θα απαντήσεις σύμφωνα με το φαινόμενο της πεταλούδας κάποιος Γιαπωνέζος φτερνιστηκε και οι ουρανοί εκτονώθηκαν εδώ! Τέλος, όποιος "στην πει" τον θεωρείς υποδεέστερο σου! Γι' αυτό μαζέψου και άσε τις τανζανιες σε έμενα.
Μην μου την λες έτσι. Σκιάζομαι τανζανο-τεφάλ! Καλή σου μέρα!ΥΓ. Ευτυχώς εσύ δεν ξεφτιλίζεσαι απαντώντας σε κάθε σχόλιό μου (να δω αν θα κρατηθείς ή θα υποκύψεις στο να έχεις την τελευταία κουβέντα.)
Α και κάτι ακόμα, Εγώ είμαι ρηχός ή εσύ προσπαθείς να βγάλεις τον εξομολογητη πως πάσχει από σύνδρομο special snowflake effects ? Το παίζεις μορφωμένος σύμβουλος και απαντάς με μεταμοντερνες ψευτοκουλτουριαρικες μπούρδες τις οποίες έχεις δει σε: σινεμά, ίντερνετ και σε νουβέλες βιβλίων (περιπτέρων). Δεν είσαι χαζουλης, συγνώμη λάθος μου είσαι ένας πανέξυπνος παπατζής. Και τίποτα από όλα αυτά να μην ισχύει το ότι είσαι μεγάλο ψώνιο φαίνεται γιατί φαίνεται πως θέλουν να αγοράσεις και να σε θαυμάζουν.
Δύο πανεπιστημιακά πτυχία του ΕΚΠΑ έχω και μεταπτυχιακό. Πριν πεις τις παπαριές που έχεις μάθει να λες βούτα την γλώσσα στον εγκέφαλο. Δεν γνωρίζεις καν τι επαγγέλομαι.
Και με 2 πτυχία κατέληξες να απαντάς σε έναν υποδεέστερο σου στις εξομολογήσεις της LIFO. Πωπω θα έχεις φάει μεγάλες ήττες από συνομιληκους ομοϊδεάτες σου, για αυτό βγάζεις τα κόμπλεξ εδώ μέσα σου. Αντε γεια είσαι
Χτύπα εισιτήριο μόνο γιατί άμα μπει ελεγκτής μην του αρχίσεις τα δικά σου: δεν χτύπησα γιατί ζούμε σε ένα συνειδητό όνειρο που όλα είναι ψεύτικα άρα τα πάντα είναι ανώφελα. Αλλά και εσύ με τα ΜΜΕ; Οh mon dieu! πως καταδέχεσαι ψωνισμενος παπατζής με όλη την μπας κλασαρια.
Scroll to top icon