ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.3.2017 | 03:00

Σχέση

Καλησπέρα σας !!!!!! Το θεμα μου ειναι η σχέση που εχω με ένα παλικάρι !! Ειμαστε συνομήλικοι και οι δυο 18 χρονον!!... έχουμε κ οι δυο πολλα κοινά κ πάνω απ'ολα ίδια ονειρα όσον αφορά την οικογένεια για αργότερα... το πρόβλημα μου ειναι οτι μαλώνουμε συνέχεια με αυτο το παιδί για ανούσιους λόγους κ πως πιστεύω οτι αυτο οφείλεται στην παιδεία όπου θα έλεγα ειναι αρκετά χαμηλή έως ανύπαρκτη .. δεν διαβάζει , δεν έχει ενδιαφέροντα γύρω απο την μόρφωση κ τις γνώσεις γενικότερα, το μονο ενδιαφέρον του ειναι η γυμναστική... μη τα πολυλογώ .. εγω ειμαι τύπος που θεωρώ πως οτι μάθεις στην ζωη ειναι ένα δώρο !!! Κ πως ένας μορφωμένος κ καλλιεργημένος άνθρωπος μπορεί να κανει μια αγαπημένη κ ευτυχισμένη οικογένεια πολυ πιο εύκολα σε σχέση με έναν ο οποίος δε θα ενδιαφερθεί για το μορφωτικό επίπεδο αργότερα! Να προσθέσω οτι ειναι πολυ ζηλιάρης....σε παρανοϊκό επίπεδο .... ξέρω το παω πολυ μπροστά το θεματάκι κ ίσως το κουράζω κ χωρίς λόγο.. αλλα πραγματικα θα ήθελα να ακούσω κ την άποψη άλλων ανθρώπων .. σας ευχαριστω κ εκτιμώ την οποιαδήποτε απάντηση σας!
2
 
 
 
 
σχόλια
Έχω ακούσει ζευγάρι δικηγόρων να μαλώνουν για τα φορολογικά μπροστά μου!!!Εκει να δεις επίπεδο!!!Μονο στα χέρια δεν ήρθε το αντρόγυνο!!Κι εγω πιστεύω ότι πρεπει να θαυμάζεις τον άνθρωπο σου!!!❤️❤️❤️?
Το ότι έχετε όνειρα για οικογένεια δεν σημαίνει πως ταιριάζετε κιόλας.Απ'τη στιγμή που δεν θαυμάζεις το αγόρι σου,αυτό αντιλαμβάνομαι από το κείμενο, νομίζω πως δεν έχει μέλλον η σχέση σας ακόμη και αν κάνετε υπέροχο σεξ.
Scroll to top icon