ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.3.2017 | 17:51

Η ξεπετα

δεν ειναι για ολους δωρο εξ ουρανου. Δε ψαχνουν ολοι για το σεξ ανεξαρτητως πλαισιου. Ειναι και θεμα χαρακτηρα. Υπαρχει κοσμος που επιλεγει να μην κανει ξεπετες, οσο περιεργο κι αν σας φαινεται... Ουτε επειδη ειναι θρησκευομενοι, ουτε επειδη δεν τους αρεσει το σεξ, αλλα επειδη ειναι φτιαγμενοι ετσι. Ειναι εγκεφαλικοι. Αυτο δεν τους κανει κομπλεξικους. Μπορει να ειναι στερημενοι για σεξ, αλλα το σεξ το γουσταρουν μεσα σε συγκεκριμενα πλαισια. Μεσα στα πλαισια της οικειοτητας και της συναισθηματικης σχεσης. Υπαρχουν κι αυτοι ρε παιδια, μπορει να ειναι ειδος προς εξαφανιση στις μερες μας, αλλα υπαρχουν, και αξιζουν ως ατομα. Εγω τους εκτιμω και ανηκω επισης σε αυτη την κατηγορια. Για μενα ο ιδανικος συντροφος εμπιπτει σε αυτη την κατηγορια, γιατι με τραβουν οι εγκεφαλικοι τυποι.
7
 
 
 
 
σχόλια
Θα σε σοκάρω ελαφρώς με αυτό που θα πω και θα με μαυρίσουν άπαντες αλλά να... Δεν μπορεί να είσαι εγκεφαλικός τύπος και να θες συναίσθημα πάνω απ΄όλα. Απλά δεν είσαι εγκεφαλικός τύπος. Οι εγκεφαλικοί τύποι θέλουν εγκεφαλικό ερέθισμα ανεξαρτήτως συναισθήματος. Κι επομένως τους είναι ευκολότερο από ότι νομίζεις να κάνουν σεξ άνευ συναισθηματικών δεσμεύσεων. Κατά τ'άλλα όλα κουλ! Κάνε αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι καλά (εφόσον δεν είναι παράνομο) κι όλα ΟΚ. Δεν είμαστε εδώ για να σε κρίνουμε.
Σε ολα τα σχόλια σου συμφωνω αλλα εδω το σκέφτομαι!!Για να ερεθιστεις εγκεφαλικά δεν είναι πιο δύσκολο;Δεν πρεπει να γνωρίζεις τον άλλο;Δε μετρα μονο η εμφάνιση!!
Να το εξηγήσω λίγο. Ο εγκεφαλικός ερεθισμός "είμαι εγκεφαλικός τύπος" δεν σχετίζεται με την εμφάνιση με την έννοια που συνήθως αποδίδεται στις ξεπέτες (υποψήφιος μπρατσερός ψηλός με ίσια χαρακτηριστικά και θεληματικό πηγούνι).Ο εγκεφαλικός ερεθισμός έχει να κάνει με subtext σε λεπτομέρειες της συνολικής εικόνας. Πχ. να σου έρθει σαν φλασιά το τι μπορεί να κάνει με τα μακριά του δάχτυλα!
Δεν καταλαβαινω τι εννοεις. Για να υπαρξει εγκεφαλικος ερεθισμος, πρεπει να υπαρξει κ ενα ερεθισμα που θα διεγειρει τον εγκεφαλο. Ε, αυτο το ερεθισμα μπορει να ειναι πχ μια εικονα, η οποια εικονα μπορει να συγκινησει κιολας καποιον. Οποτε το οτι καποιος μπορει να ειναι εγκεφαλικος τυπος δεν αναιρει το οτι μπορει ο εγκεφαλος του να διεγειρεται απο κατι που τον συγκινει κιολας(δεν μπορω να το εξηγησω πιο κατανοητα, σορυ).Πχ αυτο που εννοω ειναι οτι μπορει εγω να γοητευτω απο εναν αντρα, επειδη θα τον δω να παιζει με ενα παιδακι. Αυτο λοιπον το οπτικο ερεθισμα του αντρα που παιζει με ενα παιδι μπορει να με συγκινησει και να με διεγειρει εγκεφαλικα ταυτοχρονα. Δηλαδη ναι μπορει να ειμαι και εγκεφαλικος τυπος και να θελω συναισθημα. Μπορει κατι που σε φορτιζει συναισθηματικα να σε ερεθιζει και εγκεφαλικα(Εγινε μηπως πιο κατανοητο αυτο που ηθελα να πω ή ουτε καν?Δεν ξερω πως να το εξηγησω καλυτερα :P)
Κατά κάποιον τρόπο τα συναισθήματα είναι χημικές διεργασίες που συμβαίνουν στον εγκέφαλο. Αλλά στη καθομιλουμένη και από τον πολύ κόσμο εννοούνται διαφορετικά οπότε νομίζω συννενοούμαστε. Πάντως για να πιαστώ από το παράδειγμα που δίνεις δεν πρόκειται ούτε για εγκεφαλικό ερέθισμα (screw in the brain το οποίο μια χαρά συγκινητικότατο το βρίσκω όποτε μου συμβαίνει) ούτε για συναισθηματική ανταπόκριση. Η εικόνα ενός άντρα που παίζει με ένα παιδάκι και γοητεύει τις γυναίκες είναι κερδοσκοπικό αντανακλαστικό: υποδηλώνει αορίστως ότι είναι κατάλληλος για πατέρας.
Scroll to top icon