ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.3.2017 | 00:31

Eμμονη

Ειμαι 18 χρονων παρθενος και το μονο που σκεφτομαι πραγματικα ειναι το σεξ.Δεν υπαρχει στιγμη που να μπορει να ηρεμησει το σωμα μου και να ησυχασει το μυαλο μου.Ολο πορνογραφικο υλικο και αυνανισμος σε νορμαλ πλαισια βεβαια.Πραγματικα εχω φτασει σε αδιεξοδο,εχω πιασει συναισθηματικα πατο,δεν ξερω πως να το διαχειριστω,θελω επειγοντως να κανω σεξ με οτι κοπελα να ναι,ασπρη μαυρη,κιτρινη,τιρκουαζ,αδυνατη χοντρη,κοκαλιαρα,παχυσαρκη οτι να ναι παιδια θελω σεξ!Δεν ειμαι τρολλ αληθεια,ειστε πολυ τυχεροι οσοι εχετε την σχεση σας και ελευθερωνετε το σωμα σας να μην το θεωρειται δεδομενο γιατι καποιοι ανθρωποι δεν το εχουμε!
9
 
 
 
 
σχόλια
@Dahlia την χασαμε την Tsani ... θα χει μπλεξει με κανενα τεκνο... @Dahlia και @Τζεσικα συμφωνω αν πετυχει η μ@λ@κια τυφλα να εχει το σεξ... γιατι διαφωνεις αποψη μου καλο θα ειναι να επισκευτει οικο ανοχης η οποιαδηποτε χαρτζιλικωμενη γι αυτο υπαρχουν.
18 είσαι σαφώς και θες να κάνεις σεξ,σαφώς και το σκέφτεσαι συχνά ,εφόσον οι ορμόνες σου βαράνε κόκκινο!!! Εγώ θα διαφωνήσω με όσους λένε να σταματήσεις να βλέπεις πορνό ,πρώτον γιατί κάπως πρέπει να ξεδωσεις και δεύτερον νομίζω ότι μαθαίνεις κάποια πραγματάκια.Φρόντισε να βρεις κάποια που σ ελκύει ερωτικά και εγκεφαλικά και όχι κάποια απλά για να το κάνεις,μόνο τότε το σεξ θα είναι σούπερ!!!!
Μπορώ να καταλάβω πόσο έντονες είναι οι ορμές σου και το θεωρώ φυσιολογικό να θέλεις σαν τρελός σε αυτήν την ηλικία να κάνεις σεξ. Αλλά σε ακούω αρκετά αφηνιασμένο και μάλλον πρέπει να ηρεμήσεις. Είσαι η αρσενική εκδοχή της λυσσάρας και όπως ακριβώς όταν μια κοπέλα είναι απελπισμένη φαίνεται από χιλιόμετρα, έτσι και εσύ λογικά θα φαίνεσαι (πράγμα που είναι αρκετά απωθητικό). Ο τύπος που ψοφάει για σεξ και λέει ότι μαλ%ακία του κατέβει προκειμένου να πηδήξει, κάνει μπαμ από μακριά. Συνήθως ποτέ δεν πηδάει. Νομίζω πως σε πρώτη φάση καλό θα ήταν να ελαττώσεις τις ταινίες ερωτικού περιεχομένου. Σε δεύτερη φάση, γίνε πιο τολμηρός. Βγες έξω, μίλα σε κοπέλες που σου αρέσουν, βγες ραντεβού μαζί τους και το σεξ είναι φυσικό επακόλουθο της συναναστροφής σας. Θεωρώ όμως πως αν βρεις μια σύντροφο (άσχετα από το σεξ), θα ηρεμήσεις αρκετά. :)
Θα είναι σίγουρα πιο ωραίο αλλά εάν έχει αναπτύξει κουσούρια κι ενοχές μέχρι τότε και είναι πιεστικός σε τέτοια θέματα δεν θα ευχαριστηθεί κανείς τους το ειδύλλιο.
Scroll to top icon