ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.3.2017 | 13:08

Παρθενα!

Αυτο που μου ειπε το αγορι μου με πληγωσε! Μου ειπε πως χαλασε την σχεση του γιατι ηθελε κατι σοβαρο μαζι μου γαμο δηλαδη αφου πιστευε πως ημουν παρθενα! Τωρα ομως μου ειπε πως δεν θελει να με παντρευτει διοτι θελει παρθενα γυναικα και οταν βρει παρθενα και καταλληλη γιαυτον θα χωρισουμε! Πως μπορει να μου λεει τετοιο πραγμα μετα απο τοσο καιρο μαζι και το χειροτερο με ρεζιλεψε στους δικους μου λεγοντας στην μαμα μου οτι την κορη σου θα την παντρευτω και την θελω τοσοοο ψεμα! Και να φανταστητε μου πηρε και βερα μεταξυ μας και τωρα μου ειπε δεν ειμαι παρθενα και θελει παρθενα σε ποιον να το πω αυτο σε ποιον ? Περασε καιρος και τωρα θυμηθηκε να μου το πει και για ποιο λογο ειναι μαζι μου δηλαδη για ποιο λογο? Ποσο πληγωθηκα και δεν ξερω τι να κανω εγω τωρα γιατι ακομη εχουμε σχεση και οταν τον ρωτησα ποτε θα βρει την καταλληλη λεει δεν ξερω αλλα θα βρω ποσο ηλιθια ειμαι τι να κανω τι?
7
 
 
 
 
σχόλια
Επειδή πιστεύω πως θα έχεις αξιοπρέπεια και θα πάρει τέλος όλη αυτή η προσβλητική κατάσταση απένναντι στο πρόσωπό σου, θα φύγεις πρώτη με το κεφάλι ψηλά. Δεν καταλαβαίνω πως μένεις σε μία τέτοια σχέση που ο ακατανόμαστος θα παραμείνει μαζί σου ( λες και σου κάνει χάρη) μέχρι να βρει την επόμενη υποψήφια νύφη. Δεν φτάνει μόνο αυτή η τόσο βλακώδης ανακοίνωση που σου κάνει, εσύ κιόλας ρωτάς πόσο θα διαρκέσει η αναμονή που έχεις. Μπορείς κάλλιστα να υποχωρήσεις πρώτη και απλά να πεις στους γονείς σου ότι τελικά δεν ταιριάζετε ως χαρακτήρες. Να μάθεις να βγαίνεις πρώτη από τις δύσκολες καταστάσεις και να είσαι δυναμική. Δεν χάθηκαν οι άνθρωποι γύρω σου. Κάποιος άλλος θα βρεθεί να σε εκτιμήσει. Επίσης τι είσαι δηλαδή να βολευτεί μέχρι να έρθει η επόμενη; Είσαι απλά η κονσέρβα που θα τρώει να καλύπτει τη πείνα του προσωρινά μέχρι να έρθει το ψητό κρέας με τις πατάτες; Αντικείμενο είσαι; Γιατί ως αντικείμενο σε αντιμετωπίζει.
Εγώ θα αναφέρω και την άλλη πλευρά που δεν είναι και πολύ συνηθισμένη αλλά υπάρχει. Υπάρχουν και γυναίκες που δε θέλουν ο άντρας να έχει πάρα πολλές εμπειρίες η και καθόλου γιατί δεν συμβιβαζόντα με ένα "πολυμεταχείρισμενο εργαλειο" η για να το θέσω αλλιώς μπορεί να αναρωτιουνται τι στο καλό πάει στραβά με έναν άντρα που δε μπορεί να στεριώσει σε μια σχέση, η ότι μονίμως ψάχνεται αντιμετωπιζοντας τις γυναίκες ως αντικείμενα
και μετά λέτε εμάς κομπλεξικούς και σεξιστές που δεν θέλουμε η γκόμενα μας να έχει πάει με πάνω απο 20 άτομα. Αλλα γιατί έτσι ο τύπος? μήπως έχει μικρο πουλί?
Scroll to top icon