ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.4.2017 | 00:07

Δεν ξερω τι να κάνω...

Πριν λίγες ώρες με πήρε ο πρώην μου και μου είπε πως πέθανε ο πατέρας του. Τον συλληπηθηκα και αφού μιλήσαμε λίγο τον ρώτησα αν χρειάζεται κάτι. Μου είπε ότι θέλει να με δει. Ότι έχει ανάγκη μια αγκαλιά.Ήμασταν μαζί 3 χρόνια. Τα τελευταία 5 χρόνια από τότε που χωρίσαμε έχουμε ελάχιστη επικοινωνία και μόνο τυχαία. Ποτέ δε με είχε πάρει τηλέφωνο. Είναι πλέον παντρεμένος με παιδί. Εγώ σε σχέση. Ζούμε σε διαφορετικές πόλεις-3 ώρες με τ' αυτοκίνητο. Την Κυριακή είναι η κηδεία και θα μπορούσα να πάω αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό.Σκέφτομαι ότι για να με πάρει τηλέφωνο και σε τόσο δύσκολη στιγμή γι' αυτόν προφανώς με χρειάζεται και αν μη τι άλλο είμαστε άνθρωποι.Απ' την άλλη φοβάμαι ότι πηγαίνοντας μπορεί να παρεξηγηθώ. Να δημιουργηθεί πρόβλημα στη σχέση του, στη δική μου ή ακόμα και στη μεταξύ μας. Αυτός τώρα δε σκέφτεται καθαρά και δεν τα υπολογίζει αυτά.Η λογική μου λέει να καθίσω στα αυγά μου.Το συναίσθημα να πάω κοντά του.Εσείς τι λέτε;
6
 
 
 
 
σχόλια
Η γνώμη μου είναι να μην παρευρεθείς και απλά να τον συλλυπηθείς από το τηλέφωνο. Έτσι θα διαφυλάξεις τη σχέση σου και τη σχέση τη δική του χωρίς παρεξηγήσεις. Την αγκαλιά που αναζητά σε σένα και όχι στη γυναίκα του μου φαίνεται επικίνδυνη.
Μπορείς να του μιλήσεις μετά την κηδεία και να του πεις ότι δεν θα ήταν σωστό να ήσουν εκεί,ούτε για την γυναίκα του ούτε για τον σύντροφό σου.Εξήγησε του ότι τον σκέφτεσαι αυτές τις δύσκολες ώρες αλλά το ενδιαφέρον σου είναι καθαρά ανθρώπινο.
Αφού μας ρωτάς, εγώ λέω να κάτσεις στα αβγά σου.Γιατί να σε χρειάζεται; Αφού δεν έχετε επικοινωνία 5 χρόνια! Δεν καταλαβαίνω να είστε φίλοι ώστε να πρέπει να του συμπαρασταθείς. Για να έχεις τόσους ενδοιασμούς, κάποιος λόγος θα υπάρχει.
Scroll to top icon