ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.4.2017 | 00:29

Σχέση και πολιτική

Σήμερα ήταν το τέταρτο ραντεβού μου με ένα παιδί απ την δουλειά μου, με τον οποίο από τη δεύτερη φορά που βγήκαμε αποφασίσαμε να κάνουμε σχέση. Σήμερα πήγαμε για ένα ποτάκι και η κουβέντα μας το έφερε στην πολιτική. Του είπα ότι δεν ψήφισα στις προηγούμενες εκλογές και ότι δεν ασχολούμαι με τα πολιτικά και εκείνος έδειξε να ταράζεται, ανέβασε τον τόνο της φωνής του και άρχισε να μου κάνει κατήχηση για την αριστερά... αποδείχτηκε πολύ φανατισμένος και δεν το περίμενα. Εγώ του είπα ότι δε συμφωνώ με αρκετά πράγματα που λέει και νευρίασε τόσο, που με χώρισε! Α και με αποκάλεσε "κρυφοχρυσαύγουλο" και ότι άτομα σαν εμένα δε θα έπρεπε να έχουν δικαίωμα ψήφου. Έχω πάθει σοκ, δεν μπορώ να δεχτώ ότι ακόμα και στις μέρες μας υπάρχουν τέτοια πρόβατα. Τραγικό;
8
 
 
 
 
σχόλια
Κατ' αρχάς, μάλλον γλίτωσες από ένα ¨κολλημένο¨ μυαλό. Όμως το ¨δεν ασχολούμε με την πολιτική¨ είναι βαρύ. Δεν είναι απαραίτητο να ανήκεις κάπου κομματικά, όμως διάβασε, ενημερώσου κι από διαφορετικές πηγές, αν είναι δυνατόν.
Συμφωνώ με την Άννα Κ.Είναι αυτό που μια φράση λέει τόσο όμορφα: "σημασία δεν εχει τι πιστεύεις ή τι ΛΕΣ ότι πιστεύεις, αλλά πώς πράττεις". Αυτός ο άνθρωπος είτε δηλώνει αριστερός, είτε δεξιός, είτε πράσινος, κόκκινος, περτικαλί, εμπριμέ, δεν φαίνεται να έπραξε σωστά σε ανθρώπινο επίπεδο (και σε αρχικό επίπεδο καθώς διαβάζουμε μονο τη δική σου πλευρά).Δεν μπορώ να ξέρω τι εννοείς όταν λες ότι σε μερικά πράγματα δεν συμφώνησες μαζί του και τι λέξεις χρησιμοποίησες για να εκφραστείς κι εσύ με τη σειρά σου. Κρατάω ένα μικρό καλαθάκι, γιατί για να σε αποκαλέσει κάποιος χρυσαύγουλο επειδή δεν συμφωνείς απλώς μαζί του, ή είναι παρανοϊκός ή....είπες κάτι πολύ χοντρό. Και πάλι βεβαίως θα μπορούσε να φερθεί πολύ πιο ευγενικά, πιο κόσμια. (εκτός αν είπες κάτι πραγματικά χονδροειδές!!!!)Επανέρχομαι στην φράση που παρέθεσα στην αρχή. Υπάρχουν πολλά είδη ανρθώπων. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να ανήκουν στην ίδια "ομάδα" ή "ιδέα" αλλά να πράττουν εντελώς διαφορετικά. Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά. Μπορεί στην Ελλάδα να "είσαι ό,τι δηλώσεις" αλλά σε ανθρωπιστικό επίπεδο δεν ισχύει αυτό. (Όχι μόνο στην Ελλάδα, ΠΑΝΤΟΥ). Ειναι εύκολο να φανατίζεσαι, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ εύκολο. Εδώ φανατίζονται για τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, που στο τέλος της ημέρας καμία ποδοσφαιρική ομάδα δεν επηρεάζει τη ζωή, εκτός αν έχεις παίξει στο στοίχημα το σπίτι σου. Βεβαίως, το να είσαι φανατικά αντίθετος με οργανώσεις που επηρεάζουν άμεσα τη ζωή (όντως) ανθρώπων που κυκλοφορούν στους δρόμους, βλέπε Χρυσή Αυγή, είναι αν μη τι άλλο ΥΓΙΕΣ. Πραγματικά απορώ τι του είπες και σε αποκάλεσε χρυσαύγουλο, πιάσατε μήπως το προσφυγικό; Την ορθοδοξία; Τι να πιάσατε άραγε; Και τέλος, ρε παιδιά, "αποφασίσαμε να κάνουμε σχέση;" Και μάλιστα στο δεύτερο ραντεβού..; "Αποφασίσαμε"; Σύνοδο κορυφής την είδατε; Λάου λάου με τον Χατζηγλυκολάου, ρε μάγκες.Πάντως με ένα πράγμα μπορώ να χαρώ, πιάσατε την πολιτική και όχι το σαρβάιβορ. Εύγε και στους δύο, γιατί αν πιάνατε να μαλώνετε για Αγγελόπουλο και Βαλαβάνη, μάνατζερ ράγμπι Πανάρα (πάντα κλαίω) και πρώην μισθοφόρο(επίσης πάντα κλαίω).. Να, βλέπεις; Κράζω το σαρβάιβορ αλλά μια χαρά το βλέπω άμα είμαι σπίτι (και τις 16 ώρες που κρατάει). Και καλά κουλτούρα, και ροκ, και εναλλαγή (λούτσες μπλε), μια χαρά ντύνομαι σαν λατέρνα όταν βγαίνω και μια χαρά δηλώνω και ανάρχα άμα λάχει με το όμπρε μαλλί και το ψεύτικο νύχι, τι απ΄όλα είμαι, όχι πες μου, (εκτός από ψυχασθενής).
το λαθος σου ηταν η σχεση απο το δευτερο ραντεβου, τουλαχιστον 3-4 συναντησεις. να δεις τι περιπου παιζει με τον καθε ενα. αν ειχες λιγο υπομονη θα εβλεπες τι εστι ο συγκεκριμενος.
Εμ.γι'αυτό δεν "αποφασίζουμε",να κάνουμε σχέση.Γνωρίζουμε τον άλλο,βλέπουμε πώς πάει το πράγμα,αν ταιριάζουμε,και με το χρόνο γινόμαστε ή δε γινόμαστε ζευγάρι.Δεν είναι συμβόλαιο,να δώσουμε τα χέρια,για να το κλείσουμε.Μη σκας πάντως.Δεν έχασες και κανένα κελεπούρι.Δεν είναι κακό να έχουμε τις απόψεις μας,δεν είναι κακό να ενδιαφερόμαστε για τα κοινά,αλλά ο φανατισμός κι η μισαλλοδοξία να μας λείπουν.
Σχέση από το 2ο ραντεβού; Μήπως βιαστήκατε λίγο; Πάντως αν ο άνθρωπος έχει τέτοιο κάλο στον εγκέφαλο, καλά έκανε και την κοπάνησε. Να βρει γκόμενα στα Εξάρχεια.Υ.Γ: Σιχαίνομαι Χρυσή Αυγή, αλλά αυτός είναι μέγας βλάκας.
Scroll to top icon