ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.4.2017 | 01:55

Ειμαι λεσβια ή οχι;τι γινεται;

Καλησπέρα! Μέχρι και τα 18 ήμουν ερωτευμένη με αγόρια. Ένας μεγάλος έρωτας και διαφορες περιπέτειες με διαφορα αγόρια. Σε κάποιες περιπτώσεις γινόταν κατι σε άλλες οχι. Σημασία εχει πως μέχρι τότε δεν είχα σκεφτεί ποτέ ερωτικά τις γυναίκες. Στα 16 γνώρισα μια καθηγήτρια την οποία τη συμπάθησα πολύ και φροντισα να την εχω καθηγήτρια μέχρι και τα 18 . Την ένιωθα απαραίτητη αλλα δεν είχα σκεφτεί ποτέ κατι πονηρό. Πηγαίνοντας στο πανεπιστήμιο ενώ γνώρισα μερικά αγόρια και ενώ προσπάθησα να κάνω κάποιες σχέσεις δεν κατάφερα να κρατήσει κατι. Στο 2ο έτος περίπου άρχισα να σκέφτομαι οτι μπορεί να ήμουν ερωτευμένη με εκείνη τη καθηγήτρια τότε. Πολλές φορές τη σκέφτομαι και τώρα. Το θέμα ειναι τώρα που είμαι στο 5ο έτος σκέφτομαι έντονα πως θελω να δοκιμάσω να κάνω σχέση με κοπέλα για να δω τι συμβαίνει. Με τα αγόρια νιώθω πως δε μπορώ να δεθω συναισθηματικά μου φαίνεται πιο οικείο ίσως με μια κοπέλα. Το τελευταίο χρόνο σκέφτομαι έντονα το ενδεχόμενο να μου αρεσουν οι γυναίκες. Αλλα δε ξέρω τι να κάνω. Πως να γνωρίσω μια κοπέλα όταν οι φίλοι μου δε ξρουν τπτ και δεν εχω και καμια κοπέλα φίλη με τέτοιες προτιμήσεις; όταν βγαίνω εξω με φίλες και βλέπουμε ένα ωραίο αγόρι ναι βλέπω πως μπορεί να ειναι ωραίο....αλλα με ζει εκεί. Δε ξέρω νομιζω πως εχω μπερδευτεί.
6
 
 
 
 
σχόλια
Αν θεωρείς οτι σε ελκύουν οι γυναίκες τότε γνώρισε κάποιες, βγες ραντεβού για να γνωρίσεις κάποια πραγματικά και να δεις αν όντως σε εκλύουν οι γυναίκες. Οι μονες ενδείξεις που εχεις είναι η καθηγήτριά σου, που προσωπικά πιστεύεω την έβλεπες πιο πολύ ως μητρική φιγούρα ή την θαύμαζες και το γεγονός οτι σε μια τόσο νεαρή ηλικία δεν έχεις κάποια σχέση που σε γεμίζει. Τα δυο αυτά γεγονότα από μόνα τους δεν σε κάνουν λεσβία, ούτε bi.
I've been there...το πιθανοτερο ειναι οτι εισαι bi, αλλα μη βαζεις στον εαυτο σου ταμπελες, δεν εχει νοημα. ο,τι κ να εισαι, τωρα θελεις να δοκιμασεις το ιδιο φυλο και αυτο ειναι πολυ ωραιο γιατι ειναι μια νεα ανακαλυψη για τον εαυτο σου και θα σου προσφερει μια νεα εμπειρια! Κατα τη γνωμη μου, για να γνωρισεις καποια κοπελα, υπαρχουν δυο τροποι. Ο ενας ειναι οπου πας ( ακομη και στους φιλους σου, αν δεν ειναι ομοφοβικοι βεβαια) να δηλωνεις εμμεσως πλην σαφως οτι εισαι ανοιχτη σ αυτο τον τομεα. Πηγαινε σε δραστηριοτητες, γνωρισε νεο κυκλο και πεταγε οπου μπορεις οτι εισαι ανοιχτη σ αυτο με υπονοουμενα. Ετσι, αν καποια απο τον κυκλο που θα γνωρισεις θελει, θα παρει το μηνυμα και θα ενδιαφερθει. Αυτος ειναι ο καλυτερος κατ'εμε τροπος και ο πιο ομαλος, γιατι γνωριζεσαι πρωτα στο πλαισιο παρεας/γνωστων/δραστηριοτητας. Ο δευτερος τροπος ειναι να βαλεις αγγελια σε σχετικο σαιτ, ή εδω ( σε τσατ θα το απευφευγα εντελως προσωπικα).
Συμφωνω!!!Καλυτερα να αρχίσεις από τον κύκλο σου!!!Οποια γυναίκα υπάρχει στην παρέα σου,να της την πέσει!!!Οταν λέμε να της την πέσεις εννοούμε κυριολεκτικά!!!Δηλαδη μολις την δεις παρε φορά και πέσε πάνω της!!!!
Scroll to top icon