ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.4.2017 | 02:27

Απελπισμενα ρομαντικη για εναν ανθρωπο κυνικο :)

Τον πλησιασα.Ηθελα τοσο να να μαθω τα παντα για αυτον.Αλλα οσο πλησιαζεις τοσο φευγει.Δυστυχως δεν ειναι απο αυτους που ανοιγονται και κανουν ουσιαστικες σχεσεις τελικα,κατι που με πικρανε πολυ.Τελικα γνωριστηκαμε,επιτελους με προσεξε! Βγηκαμε,ημουν τρελα ευτυχισμενη.Ηθελα να γνωριστουμε καλυτερα, αλλα εκεινος απ'οτι φαινεται ηθελε η γνωριμια να φτασει μεχρι το κρεβατι.Με χρησιμοποιησε για δυο-τρεις βραδιες,ενιωσα σαν σκουπίδι.Δεν το πιστευα οτι θα ηταν και αυτος "τετοιος" ή "απ'αυτους"...Οποτε συνεχισα να απανταω στα μηνυματα του για αλλη μια φορα σπιτι του και για αλλη μια φορα μεσα μου να νιωθω μονη...Και ολα αυτα για να παρεις λιγο,αδειαζοντας τον αλλον πολυ.Δυστυχως αυτο καταστρεφει τον γυναικειο ψυχισμο.Τελικα ξεφυγα απο την κατασταση,προσπαθησα.Απομονωθηκα θα λεγα.1.5 χρονο μετα,χωρις καμια επαφη,ο κυριος δεν εχει να πηδηξει φαινεται και συγκινηθηκε αρκετα για να στειλει να παμε για ποτο.Εγω Με αυτον.Να πουμε τι;Δεν απαντησα ποτε.Και σκεφτομαι ειλικρινα,με ενα χαμόγελο:Οσοι εχετε νιωσει θυμα σε μια ερωτικη σχεση,με οποιοαδηποτε μορφη...σκυλακια,απελπισμενα ρομαντικοι για εναν ανθρωπο κυνικο...Εχω να πω το εξης:Οποιος δεν γνωριζει ποιος ειναι,οποιος δεν αγαπαει τον εαυτο του βαθια,οποιος εχει ζησει με το να μην τον αγαπανε πραγματικα βαθια(η γονεις ο περιγυρος κτλ)και δεν εχει βρει τον εαυτο του,δεν περιμενει τιποτα αλλο απο το να δινει και να σκεφτεται.Περιμενει αγαπη και παιρνει ψιχουλα,ψιχουλα θα μαθει στον εαυτο του οτι πρεπει να περνει και ψιχουλα του αρεσουν.Δεν θα αλλαξουμε κανεναν παρα μονο τον εαυτο μας.Οσες δεν εχουμε μυαλο εχουμε ποδια.Δυστυχως για καποιες γυναικες που περασαν απο τετοιου ειδους αντρες θα ειμαστε ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ αυτες που μαζευουν τα ψιχουλα.Οποιος αγαπαει τον εαυτο του ομως,δεν μαζευει ψιχουλα αγαπητε.:)
5
 
 
 
 
σχόλια
Με προβληματίζει η εξομολόγηση αυτή. Ελπίζω να διαψευσθώ. Δεν παίρνει κάποιος κάτι από σένα κάνοντας έρωτα. Μοιράζεστε κάτι. Γιατί είναι τόσο δύσκολο να το εννοήσουν πολλές γυναίκες αυτό; Eύχομαι ειρήνη και υγεία.
Αυτή η αντίληψη του "παίρνει" ο άντρας από μόνη της υποβιβάζει τη γυναίκα από υποκείμενο της ηδονής σε απλό σκεύος. Όλα εκπορεύονται από συντηρητικά στερεότυπα που διακατέχουν πολλές και πολλούς.
Συγνώμη που σχολιάζω αλλά είναι κάτι που το βλέπω κατά επανάληψη. Αξιολογώ πως παρερμηνεύετε την εξομολόγηση όπως και τέτοιου τύπου αναφορές, η κοπέλα αναφέρει πως ήθελε κάτι παραπάνω γιατί είχε συναισθήματα που δεν ευδοκίμησαν. Στα 16-18 μπορεί ο άνθρωπος ν' αναζητεί την εμπειρία του έρωτα ως πράξη, ωριμάζοντας όμως αναζητά την σχέση, αυτό δεν έχει να κάνει με τον συντηρητισμό, καλό είναι να διαχωρίζουμε κάποιες έννοιες και να μην μπαίνουν όλα στον ίδιο σάκο. Το κάνω έρωτα δεν μπορεί ν'αποκλείει τον συναισθηματικό διάλογο των εμπλεκόμενων, δεν έχω γνωρίσει ποτέ άνθρωπο που να είχε αισθήματα και ενδιαφέρων για κάποιον άλλον σαν όλον και να μην ήθελε πολύ περισσότερα από κάποιες ερωτικές συνευρέσεις και είναι συνειδητή επιλογή κάποιων ν'αναζητούν την πραγματική επιθυμία και ένα πιο διευρυμένο πάρε-δώσε στον ερωτικό τομέα, είναι πιο δύσκολο αλλά έχει πιο πολύ γούστο όπως και να'χει. Η γυναίκα εκτός από το να νιώσει υποκείμενο ηδονής θέλει και να νιώσει ερωτικό ον και ν'αγαπηθεί Διογένη:) Με αγάπη πάντα!
Οι εμπειρίες, ακόμα και οι αρνητικές, σου δίνουν μαθήματα ώστε ν'αξιολογείς και να επιλέγεις στο μέλλον καλύτερα αυτό που σου ταιριάζει και είναι πιο κοντά στις επιθυμίες σου. Δες το έτσι και απέβαλε τις ενοχές, δεν φταις σε κάτι απλά συμβαίνουν στην ζωή και χλιαρές επιφανειακές σχέσεις όπως και οι ουσιαστικές και ολοκληρωμένες. Εφόσον έχεις καταλάβει πως σε ζημιώνει μια επαφή όπου δεν αντιμετωπίζεσαι σαν πρόσωπο θα μάθεις να διακρίνεις στο μέλλον εκείνους που θα θέλουν να σου δώσουν πολλά ώστε να βιώσεις την ερωτική εμπειρία σαν άνοιγμα και δόσιμο. Μην παίρνεις προσωπικά την ακύρωση που βίωσες, μπορεί το συγκεκριμένο άτομο να μην ήταν διαθέσιμο συναισθηματικά για τους όποιους λόγους, προσπάθησε να μην το "κουβαλάς" εσύ λοιπόν.
Scroll to top icon