ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.4.2017 | 10:34

Ξαφνικά επειδή αδυνατίσα...

....και ξεκίνησα γυμναστήριο μου στέλνουν ένα σωρό αγόρια να βγούμε και τα λοιπά. Ε Όχι ! όχι ρε πουστη μου δεν σας θέλω αμα το μόνο που βλέπετε πάνω μου είναι ένα ωραίο σώμα και μια ωραία φάτσα. Εγώ θέλω να ξέρω ότι κάποιος βγαίνει μαζί μου επειδή του έκανα το κλικ και όχι επειδή είμαι ωραία γκόμενα. Έχω και προσωπικότητα damn it!
5
 
 
 
 
σχόλια
Εγω καταλαβα, οτι της στελνουν ατομα που ηδη ηξεραν την προσωπικοτητα της κ προφανως δεν εκδηλωναν ερωτικο ενδιαφερον οσο ηταν παχουλη..
Δηλαδή να υποθέσουμε πως η απόφαση να αδυνατίσεις και να αρχίσεις γυμναστήριο είχε να κάνει αποκλειστικά με το πώς βλέπεις εσύ το σώμα σου και όχι πώς το βλέπουν οι άλλοι.
"Εγώ θέλω να ξέρω ότι κάποιος βγαίνει μαζί μου επειδή του έκανα το κλικ και όχι επειδή είμαι ωραία γκόμενα."Και πώς ακριβώς προτείνεις να γίνει αυτό; Να μυρίσει τα δάχτυλά του, ας πούμε; Να έχει το τρίτο μάτι στο κούτελο;Μπορείς φυσικά να πηγαίνεις γυμναστήριο ή όπου αλλού με μια ταμπέλα μπροστά "Έχω ΚΑΙ προσωπικότητα" και καθάρισες.
Δηλαδή αν ήσουν 100 κιλά περίμενες ο άλλος να στην πέσει απλά και μόνο επειδή εκτίμησε τον χαρακτήρα σου; Εσύ θα προσέγγιζες κάποιον χοντρό επειδή σε έλκυε σαν χαρακτήρας; Μην απαντήσεις, ρητορικό το ερώτημα μου. Μην κατηγορείς για υποκρισία τους άλλους όταν κι εσύ θα έκανες κάτι ανάλογο. Γιατί παρεπιπτόντως όλες οι παχουλές είναι "εντελώς τυχαία" τα καλύτερα κορίτσια, αλλά μόλις αδυνατίσουν γίνονται ντίβες; Κι αυτό ρητορικό.
Και τότες, γιατί αδυνάτισες και άρχισες γυμναστήριο, οεο;Αμα μου πεις για να αισθάνεσαι εσύ καλύτερα...θα δυσκολευτώ να σε πιστέψω. Ακόμα κι έτσι νά 'ναι, το ότι αισθάνεσαι καλύτερα, βγαίνει στη εμφάνιση, στον αέρα, στο ύφος...ε! και προκαλεί "κλικ"...χαλάρωσε, άνοιξη μπαίνει...ωραία!
Scroll to top icon