ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.4.2017 | 22:56

Το αγόρι μου

Γεια σας παιδιά.Το αγόρι μου εδώ και περίπου ένα χρόνο πάει μαζί με τους φίλους του στους αγώνες του παοκ στην Τούμπα. Ο παοκ έχει ένα σύνδεσμο την θύρα 4 και πηγαίνει εκεί και κάθεται. Εμένα δεν μου αρέσει που πηγαίνει εκεί γιατί κάποιος γνωστός μου είχε πει ότι πηγαίνουν διάφοροι εκεί και μάλιστα καπνίζουν και διάφορα. Φοβάμαι γιατί το αγόρι μου δεν είναι άνθρωπος με ισχυρές αντιστάσεις και μπορεί σχετικά εύκολα κάποιος αν θέλει να τον ξεγελάσει και να του πασάρει το οτιδήποτε. Κάθε φορά που πηγαίνει εκεί παρακαλάω τον Θεό να μην μπλέξει.
2
 
 
 
 
σχόλια
Ποιος τις λέει αυτές τις αηδίες; Ναρκωτικά στην θύρα 4; Ίσως σε κάποια άλλη εποχή. Ο γνωστός σου είναι μάλλον οπαδός της ομάδας της γειτονιάς για να στα είπε αυτά. Ναρκωτικά δεν παιρνάνε στην θύρα 4. Σου τα λέω εγώ γιατί τα ξέρω από πρώτο χέρι. Αν παιρνάνε μεμονωμένα δεν φταίει ο σύνδεσμος. Φταίνε οι τύποι στα εκδοτήρια. Αλλά έτσι όπως οι ρετσίνες, οι πυρσοί και άλλα πράματα έτσι ακριβώς παιρνάει και το μαύρο στους αγώνες. Γιατί κι εγώ ήρθα σε επαφή με διάφορα φυντάνια αλλά δεν έμπλεξα ποτέ. Και ξέρεις γιατί; Γιατί ξέρω ότι αυτή η παπαριά σε διαλύει. Δεν υπάρχει γυρισμός αν μπλέξεις. Πάντως για να ξέρεις στον σύνδεσμο δεν υπάρχουν ναρκωτικά. Καμιά ρετσίνα θα υπάρχει στριφτά τσιγάρα το πολύ. Να μη φοβάσαι. Αν γινόταν αυτό που λες θα καθάριζε ο σύνδεσμος μόνος του προ πολλού. Σιγά μην αφήνανε τα παιδιά να γίνεται διακίνηση μέσα εκεί.
Εγώ δεν είμαι Παοκτσού, αλλά έχω φίλους που πηγαίνουν συχνά σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ (όχι όμως στην περιοχή της Τούμπας). Όπως λέει ο cholo, περιστατικά με ναρκωτικά δεν έχει τύχει να ακούσω ποτέ. Για στριφτά τσιγάρα έχω ακούσει, αλλά για βαριά ναρκωτικά όχι. Μπορείς να μιλήσεις στο αγόρι σου για τον φόβο σου. Όσο ευκολόπιστος και να είναι, δεν νομίζω να πάρει ένα τόσο σοβαρό θέμα αψήφιστα.
Scroll to top icon