ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.4.2017 | 16:17

Σεξουαλικη ζωη

Δεν εχω προχωρησει ακομα,εφτασα ομως σε σημειο να κανω τα προκαταρτικα με το αγορι μου(17 και οι δυο). Την πρωτη μερα ενιωσα τοσο ωραια κατα την διαρκεια,το απολαμβανα οσο τιποτα αλλο.Το σταματησα εκει γιατι πιστευω πως δεν ειμαι ετοιμη να ολοκληρωσουμε τελειως.Πανε σχεδον 2 μηνες απο τοτε.Εφοσον ενιωσα ετοιμη τοτε και μου βγηκαν αυθορμητα,εστω τα προκαταρτικα γιατι δεν εχω νιωσει ετοιμη για σεξ; απορω 2 μηνες τωρα.Επισης,τωρα τελευταια δεν απολαμβανω τοσο οσο τις πρωτες φορες τα προκαταρτικα.(δεν εννοω οτι δεν εχω ορεξη,αλλα δεν ικανοποιουμαι ιδιαιτερα,ενω το αγορι μου το κανει με μεγαλη ορεξη και για ωρα μεχρι να τελειωσω).Δεν ξερω τι μου συμβαινει.Ετσι θα μαι στην υπολοιπη ζωη μου; δεν εχω και εμπειριες οποτε δεν γνωριζω.ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ!!
2
 
 
 
 
σχόλια
Χαλάρωσε βρε κοπέλα μου. Είσαι 17 και έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου. Ίσως να μην είσαι ακόμα ψυχολογικά έτοιμη για σεξ, δεν το βρίσκω περίεργο. Μην βλέπεις τι κάνουν οι φίλες/γνωστές και επηρεάζεσαι αρνητικά. Ο κάθε άνθρωπος ωριμάζει αλλιώς!
Scroll to top icon