ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.3.2017 | 16:43

Πως τα κατάφερα έτσι...

Σχεδόν 40 χρονών και ακόμη παρθένος.Απορώ και εγώ ο ίδιος πως το κατάφερα αυτό το πράγμα.
12
 
 
 
 
σχόλια
Για να σε προβληματίζει δεν είσαι ασέξουαλ, αλλά μάλλον ντροπαλός και αρκετά επιλεκτικός. Σκέψου πως στόχος δεν είναι να κάνεις σεξ αλλά να βρεις γιατί δεν έχει προκύψει μια σχέση και να εστιάσεις στους λόγους αυτούς και αν χρειαστεί να αποβάλεις κάτι που σ'εμποδίζει στην εξέλιξη της ζωής σου να το κάνεις.
Ναι δεν είμαι ασέξουαλ."Σχέσεις" έχουν προκύψει κάποιες απο απόσταση αλλά πάντα χαλούσαν πριν φτάσω στη πράξη.Ντροπαλός,εσωστρεφής,κλειστός γενικά ναι.Επιλεκτικός αρκετά όχι δε θα το έλεγα.Ναι θα απέρριπτα κάποια αν ήταν 120 κιλά επειδή και εγώ δεν είμαι έτσι αλλά γενικά όχι.Αν εξαιρέσεις ότι δε μου αρέσουν αυτές που είναι πάνω απο 100+ κιλά με ύψος μεταξύ 1.60-1.70 όχι δεν είμαι επιλεκτικός.Εγω είμαι 1.76,78 κιλά
Ποτέ δεν είναι αργά,δε ξέρω βέβαια πώς το λες αυτό σε μια κοπέλα που γνωρίζεις και θες να προχωρήσεις μαζί της (ή αν δεν το λες καθόλου και ρισκάρεις να μην πάει τόσο καλά το πράγμα).Ας σε συμβουλέψει κάποιος πιο έμπειρος!0:)
Το ζήτημα είναι: σου δημιουργεί πρόβλημα; Σου λείπει; Θα ήθελες να κάνεις; Ή μήπως όχι; Aν είσαι ασέξουαλ (σπάνιο μεν αλλά υπαρκτό) ή υπερβολικά θρησκευόμενος τότε δεν υπάρχει προβληματισμός. Τους άλλους δεν τους αφορά τι κάνεις και δεν χρειάζεται να δώσεις λογαριασμό. Είσαι περίπτωση και δεν εμπίπτεις στους κανόνες του υπόλοιπου πληθυσμού. Αν όμως θα ήθελες αλλά δεν έχεις δώσει την ευκαιρία στον εαυτό σου τότε θα έλεγα πρέπει να σκεφτείς να την δώσεις. Και σύντομα. Γιατί χάνεις μια βασική ανθρώπινη εμπειρία.
Ευχαριστώ για την καλή τύχη.Την χρειάζομαι σίγουρα.Κάποτε πίστευα ότι είμαι ο μοναδικός μετά τα 30κατι που ξέμεινε έτσι αλλά τελικά την τελευταία 5ετια που το ψάχνω αρκετά στο νετ,βλέπω ότι είμαστε αρκετοί στην ίδια φάση.Αλλοι που πλέον έχουν αποδεχτεί ότι δεν μπορούν να βρουν γυναίκα και έχουν χρυσώσει τις ιερόδουλες και άλλοι που ακόμη αντέχουν...Αφορμή για να γράψω εδώ στη σελίδα αυτή αποτέλεσε το μέλος x-files που είναι 34 και ίδια φάση..
Scroll to top icon