ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.4.2017 | 15:11

φύλακας άγγελος

Πριν απο λίγο καιρό παντρευόταν ενας φίλος μας και είχαμε παει όλη η παρέα. Μετά το τραπέζι, κατα τις 4 το πρωί, εγώ με κατι φίλες μου είπαμε να φύγουμε. Μπήκαμε λοιπόν όλες στο αμάξι μου και ξεκινήσαμε να γυρίσουμε. Ο γάμος ήταν αρκετά έξω απο την Αθήνα και θέλαμε αρκετή ώρα να γυρίσουμε. Ήμασταν λοιπόν σε ένα σταυροδρόμι στο Σκαραμαγκά και περιμέναμε να γίνει πράσινο για να φύγουμε. Άδειος ο δρόμος... Ήταν εχα σκυλί στο πλάι και μας κοιτούσε. Σε κάποια φάση άρχισε και μας γαβγίζει... Άγρια όμως, Εαν ήμασταν έξω θα μας είχε δαγκώσει χωρίς δεύτερη σκέψη. Άναψε πράσινο και εγώ πήγα να φύγω και αυτό μπήκε μπροστά απο το αυτοκίνητο μου και συνέχισε να γαβγίζει. Εκείνη την ώρα περνάει ενα αμάξι με πολύ μεγάλη ταχύτητα απο το δρόμο που κανονικά είχε κόκκινο. Μετά απο αυτό το σκυλί έφυγε και έκατσε πάλι στο πεζοδρόμιο. Εαν ο σκυλί δεν είχε μπει στην μέση εγω και οι φίλες μου θα είχαμε χτυπήσει πάνω σε εκείνο το αμάξι και μάλιστα πολυ σοβαρά. Τα κορίτσια και εγώ εχουμε συγκλονιστεί απο αυτό το γεγονός. Σαν να μας προειδοποιούσε το σκυλί να μην φύγουμε και όταν πήγαμε να το κάνουμε μπήκε μπροστά να μας προστατέψει. Μέχρι και τώρα που το λέω οι τρίχες μου έχουν σηκωθεί.
13
 
 
 
 
σχόλια
Μπορεί να έχει γίνει αντίστοιχο ατύχημα και ο σκύλος να το έχει συνδέσει με το θόρυβο των αυτοκινήτων (το σταματημένο και αυτό που ερχόταν με ταχύτητα)...
και ποιος σου ειπε οτι δεν το εκανα ας πουμε? δεν παριστάνω καμια χιονονυφαδα... ειναι μια εξομολόγηση απο κατι που μου συνεβει.. και οχι πως ευχαρίστησα το σκυλο μετα. σε λιγο θα μου πεις κρίμα που δεν με χτύπησε το αμάξι ρε φιλε μου..
και εσυ μην μουωλες οτι παριστάνω κατι... ποια κριτική ασκησες ακριβώς?? πανω κατι που ειπα? απλα υποθέτεις καποια πραγματα και βγαζεις καποιο συμπέρασμα... εγω ειπα τι εγινε και εσυ δεν ασχολήθηκες με το γεγονος πως το σκυλακι ειχε καποια έκτη αίσθηση αλλα με το οχι δεν το ταισα.. υποθέτω αυτο ειναι κριτική?
εννοείς να πάρω το σκυλί μαζί μου; που ευχαρίστως εαν επιτρεπόταν να εχω σκυλί στην πολυκατοικία μου.. εχω υπογράψει συμβόλαιο γιαυτο και θα με πάνε νομικά. Αλλα και πάλι, δεν καταλαβαίνω με το "αυτή είσαι". το να βγάλεις συμπέρασμα για κάποιον απο μια τέτοια εξομολόγηση είναι εντελώς λάθος..
Εννοώ να πάρεις μια κονσέρβα ή εστω τα αποφάγια σου και να τα αφήσεις εκεί. Το ελάχιστο των ελαχίστων, αφού θεωρεις οτι σου έσωσε γη ζωή. Και ναι, να ξοδέψεις λιγοστή βενζίνη. Καλύτερο απο το να το διαλαλείς εδώ παριστάνοντας τη μοναδική χιονο-νυφάδα.
Δεν παίζει αυτό με τη πολυκατοικία. Ό,τι και να λέει ο κανονισμός ή οτιδήποτε έχεις υπογράψει, δεν μπορεί κανείς να σου απαγορέψει να έχεις σκύλο στο διαμέρισμά σου. Αν δηλαδή σε ενδιαφέρει...
οχι ειναι εγκυρότητο το συμβόλαιο. μενω σε μπλοκ σπιτιων. ειναι ιδιωτική περιοχή, και για να μπεις πρεπει να εχεις άδεια η να εισαι κάτοικος. εχει και αλλα το συμβόλαιο μεσα για φασαρία, περιποίηση του κηπου κτλπ κτλπ.
ΦΕΚ 191 29 Ιουλίου 2003, νόμος 3170/2003 περί ζώων συντροφιάς και αδέσποτων ζώων συντροφιάς.Ο νόμος,στο άρθρο 6 καθιστά σαφές ότι επιτρέπεται η διατήρηση 2 σκύλων ή 2 γατών ή 1 σκύλου και μιας γάτας σε κάθε διαμέρισμα της πολυκατοικίας,ακόμη και αν το καταστατικό της πολυκατοικίας απαγορεύει την διατήρηση κατοικίδιων ζώων.Η μόνη προϋπόθεση που προβλέπεται είναι τα ζώα να διαμένουν στο ίδιο διαμέρισμα με τον ιδιοκτήτη τους και όχι στην βεράντα ή κοινόχρηστους χώρους.http://www.nagref.gr/profile/n3170_fek191_03.pdf
δεν ξερω ίσως να μην ειναι έγκυρο.. αλλα με δικηγόρο τα υπογράψαμε δεν ειναι τιποτα βλακείες. εν πάση περιπτωση... θα το ψάξω και εγω γιατι η αλήθεια ειναι πως μου αρέσουν τα σκυλια και θα ηθελα ένα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon