ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.4.2017 | 12:20

Ειχα πει οτι θα βγω με την πρωην...εφαγα λιγο κράξιμο και....

http://www.lifo.gr/confessions/view/296001βγήκαμε λοιπον μιλήσαμε ΟΧΙ για εμας, μου ειπε και για τον καινούργιο της...μου τον έδειξε, γνώρισε τους φίλους του- γνώρισε τις φίλες της! Τωρα αυτος θέλει να της γνωρίσει και τους γονείς του, αυτη έχει φρικάρει λιγο! Λεει οτι μιλαει πολυ αλλά οτι ειναι καλο παιδί κάπως! Ναι έβαλε και το κάπως...εγώ πάλι της είπα ψεματα οτι δεν εχω κανει τίποτα.. δεν έκανα καμία παραπάνω κίνηση! Είπε οτι της είχα λείψει και οτι ήθελε πολυ να με δει και οτι θέλει να με βλέπει! Προς το τέλος (οταν ημασταν μαζί) πάντα της ελεγα οτι ειναι η τελευταία φορά που βγαίνουμε και πάντα βγαίναμε ξανα..Δεν την ήθελα ...βασικά δεν ημουν ποτέ ερωτευμένος μαζι της αλλά οντως ειναι ο ανθρωπος που οσες φορες κι αν πω τερμα-τελος πάντα θα θελω να την δω αλλη μια φορά!
3
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου; Δεν ξέρεις ότι την τονώνεις την αυτοπεποίθηση και την κάνεις να πετάει στα ουράνια που τρέχεις από πίσω της σα σκυλάκι; Αυτή σου δείχνω τον νυν και εσύ κάθεσαι και λες ότι δεν έχεις κάνει τίποτα; Άλλη ένεση αυτοπεποίθησης από εκεί. Έτσι δεν θα προχωρήσεις ποτέ στη ζωή σου. Λες κάτι και δεν το τηρείς. Αν προσπαθείς να την κερδίσεις, την έχεις χάσει από καιρό με τη συμπεριφορά σου. Οι γυναίκες δεν γοητεύονται ποτέ από άντρες-ρημάδια της ζωής. Και δυστυχώς έτσι φαίνεσαι.Ξέρεις τι είσαι στα μάτια της, στην καλύτερη περίπτωση; Ο αγκαλίτσας και ο καληνυχτάκιας της, το καλόπαιδο. Σε ευχαριστεί αυτός ο ρόλος; ΥΓ. Τι είπες δηλαδή όταν σου έδειξε αυτόν που την πηδάει τώρα; "Α, τι ωραίος! Φαίνεται καλό παιδί."
Scroll to top icon