ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.4.2017 | 20:38

Γιατί, τι σημασία έχει σε αυτήν την ζωή, αν δεν είσαι παντρεμένος!

Δεν πα να είσαι ηλίθιος, κουτσός, στραβός και οτιδήποτε άλλο φανταστείτε, σημασία έχει να έχεις παντρευτεί, και αργότερα να κάνεις και παιδί.Αρχίζουν με το ''εσυ πότε θα παντρευτείς, τι κάθεσαι;'' και όταν γίνει αυτό αρχίζουν το ''εσείς πότε θα κάνετε κανά παιδί;''Και αν είναι η οικογένεια σου, να πεις οκ δεν θέλουν να με δουν να μένω μόνος μου, αλλά όταν είναι άσχετοι;Παντρεμένος=τρελά πετυχημένος.Ελεύθερος=στον Καιάδα.Και όσο και να προοδεύσουμε, αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ.
7
 
 
 
 
σχόλια
Τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει πάρα πολύ.Οι γάμοι έχουν μειωθεί και είμαι σίγουρος ότι όλοι το διαπιστώνετε.Με την ανεργία και την φτώχεια που έχει πέσει,ποιος έχει μυαλό για γάμους;Εκτός εαν κάνουν γάμους με τις συντάξεις των γονιών τους.
Κι όμως συμβαίνει και το αντίθετο,η κρίση να ευνοεί το γάμο, πχ. εγώ τα τελευταία χρόνια βλέπω αρκετούς -συχνά και κάτω των 30- από τον ευρύτερο οικογενειακό και κοινωνικό μου κύκλο να παντρεύονται για να εξασφαλιστούν ΚΑΙ ΛΟΓΩ των οικονομικών δυσκολιών. Σαφώς αυτή είναι μόνο μια παράμετρος,αλλά μέσα στην γενικότερη ανασφάλεια που δημιουργούν αυτοί οι δύσκολοι καιροί τόσο για την εξεύρεση εργασίας όσο και συντρόφου, ο γάμος μοιάζει -και πολλές φορές είναι- μια καλή επιλογή.
Καταρχήν δεν πιστεύω ότι έχουμε προοδεύσει ΤΟΣΟ πολύ, παραμένουμε μία βαθύτατα συντηρητική κοινωνία. Κατά τα λοιπά, από μία ηλικία ιδίως και μετά, το μεγαλύτερο μειονέκτημα των ελεύθερων είναι η ελευθερία τους (ως προς το πώς τους αντιμετωπίζουν οι άλλοι).
Scroll to top icon