ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.4.2017 | 18:08

Η πιο αθλια κατηγορια γυναικας

αυτη που μπαινει σε σφηνα σε παντρεμενο ζευγαρι η ακομα και σε μακροχρονια σχεση..αα και για να μην παρεξηγηθω απο την αρχη δεν λεω οτι αυτη φταιει...φυσικα και φταιει ο αντρας και ο καθενας που αφηνει καποιον να μπει στη ζωη του..αλλσ η γυναικα αυτη ρε παιδακι μου ειναι η χειροτερη του ειδους μας..ολες περιμενουν μαλιστα οτι ο αντρας θα χωρισει την γυναικα του..κατι τετοιο δεν παιζει να γινει..και ομως υπαρχουν γυναικες που γουσταρουν αποκλειστικα και μονο δεσμευμενους..ετσι για επιβεβαιωση..για να "παρουν" τον αντρα της αλλης και να φειξουν οτι μπορουν..και νομιζουν οτι κατι αξιο κανουν στη ζωη τους..μπραβο βρε κοριτσια ειστε απιθανες..συνεχιστε να ψαχνετε παντρεμενους..
2
 
 
 
 
σχόλια
Ο δεσμευμένος άντρας "τραβάει" περισσότερο τις γυναίκες. Ακούγεται εν πρώτοις παράδοξο αλλά συμβαίνει. Ποτέ δε θα ξεχάσω ένα απίθανο συμβάν: μία χρονιά πήγα ελεύθερος σε μία φίλη που γιόρταζε, άλλη μία ελεύθερη ήταν επίσκεψη, ούτε που μου μίλησε. Την επόμενη χρονιά που πήγα δεσμευμένος, η ελεύθερη ασχολήθηκε ΜΟΝΟ με μένα. Και είναι μία απλή περίπτωση όλο αυτό.Πάντως, φταίνε και οι άντρες που παρασύρονται σε κάτι τέτοιο.
Scroll to top icon