ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.4.2017 | 17:29

Ομελέτα Λαχανικών

Ναι εγώ είμαι αυτός που είχε γράψει ότι βλέπει κόσμο σε καφετέριες να τρώει σάντουιτς, ομελέτες και τρώει φρίκη δίνοντας ελαφρυντικό στο γυναικείο πληθυσμό.Ολοι μηδενός εξαιρουμένου με τρομερή απέχθεια με κατακρίνατε ενώ τι είχα κάνει; Είχα εκφράσει μονο τη προσωπική μου άποψη.Μονο έγκλημα δε διέπραξα σύμφωνα με τις απόψεις σας.Κι όμως, αναθεώρησα κατά κάποιο τρόπο και ήμουν απ αυτούς που παρήγγειλα και απόλαυσα (όχι και τόσο) μία ομελέτα λαχανικών σε καφετέρια με κόσμο στην ηλικία μου.Και αυτό διότι κοπέλα κοντά μου με σχολίασε:Μα καλέ αυτός γιατί τρώει στη καφετέρια;Σπίτι δεν έχει;Τόσο λιγουρης είναι;Με ένα ύφος προσδίδοντας την αίσθηση ότι δεν είμαι καλοδεχούμενος και οφείλω να σηκωθώ να φύγω.Ύστερα λέτε ότι λέτε και μιλάτε για πολιτισμό,όχι bulling,όχι δυστυχία,καταπίεση και λοιπά.Φιλοσοφιες τίποτα παραπανω ειναι αυτά,όταν δε ξέρουμε να συμπεριφερθούμε/να εκφράσουμε την άποψη μας δίχως να προσβαλλουμε,να είμαστε ανθρωποι.Αυτη που με πρόσβαλλε,θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν αναγνώστης του lifo. Και δε στέκομαι στο φύλο.Εγω την άποψη μου είχα εκφράσει και δεν είχα σταθεί ούτε σε μεμονωμένο γεγονός και ούτε είχα θίξει κανέναν σας.
3
 
 
 
 
σχόλια
Νομιζω οτι πρεπει να αναλυσουμε λιγο ακομα ενα τοσο σοβαρο θεμα. Παιδια, παρακαλω να πειτε ολοι την αποψη σας, γιατι εγω προσωπικα πεθαινω να μαθω τι αποψη θα ειχατε για μενα, αν ετρωγα ομελετα ή club sandwich ή pancakes σε μια καφετερια.Βασικα, υπαρχει ανθρωπος που την ωρα που τρωει, καθεται και ασχολειται με το τι ειπε ο ταδε κ γενικα υπαρχει ανθρωπος που την ωρα που τρωει ασχολειται με οτιδηποτε αλλο περα απ το συγκλονιστικο γεγονος οτι ΤΡΩΕΙ????
Scroll to top icon