ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.4.2017 | 10:33

.

Για μενα δεν υπαρχει "φυλο" "αντρας ή γυναικα" νιωθω πως ειμαστε το ιδιο ολοι ανθρωποι,και μπορουμε να ερωτευομαστε τον οποιονδηποτε. Ειμαστε ολοι μα ολοι ιδιοι παιδια,δεν μπορουμε να βαζουμε "ταμπελες" σε καθε ανθρωπο. Τι σημασια εχει,αντρας η γυναικα,μαυρος η κιτρινος η ασπρος η φουξια η και εγω δεν ξερω τι,ειναι ολα βλακειες. Ο καθε ανθρωπος ειναι μοναδικος. Αυτη ειναι η γνωμη μου,και ηθελα να τη μοιραστω μαζι σας.
2
 
 
 
 
σχόλια
Φυσικά υπάρχει φυλο το οποίο μας έχει δοθεί από τη φύση θέλοντας και μη αν και τώρα τελευταία πολλοί νέοι όροι έχουν κάνει την εμφάνιση τους και υπάρχουν και γονείς κτρως στην Αμερική που επιλέγουν να.μεγαλώνουν τα παιδιά τους χωρίς φυλο.προσωπικά τέτοιες συμπεριφορές τις θεωρώ ακραίες. Από την άλλη γνωριζω ότι υπάρχουν συγκεκριμένα στερεότυπα και κλισέ που καθορίζουν το κάθε φυλο που όμως πολλές φορές είναι άδικα.
Scroll to top icon