ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.4.2017 | 20:52

Καθε φορα που

Ερχονται συγγενεις ή φιλοι(που το σιχαινομαι) μιλανε συνεχεια για τα κιλα μου,ΚΑΛΑ ρε αλλο θεμα δεν μπορουν να συζητησουν; απο μικρη παντα ελεγαν "ειναι πανεμορφη,ειναι γλυκια,θα γινει μοντελο,φτου φτου και μαλακιες και ΕΠΕΙΔΗ εχω παρει καποια κιλα ΚΑΙ δεν με πειραζει καθολου,το μονο θεμα που τους ερχεται να μιλησουν ειναι για μενα. Ευτυχως εχω τον μπαμπα μου που παντα με θεωρουσε την πιο ομορφη για αυτον,και μου φτανει αυτο. Ακομα και το αγορι μου δεν εχει θεμα ισα ισα μου λεει να παρω λιγα κιλα ακομα για να ειμαι στο φυσιολογικο μου! Ειμαι 17 με υψος 1.60 και 52 κιλα,παλια ημουν 46!Εγω ΟΥΤΕ μοντελο θελω να γινω,ΟΥΤΕ αλλοι να με θεωρουν την πιο ομορφη,να με σεβονται θελω,και να ειναι μακρια μου,γιατι τους αηδιαζομαι πλεον!
5
 
 
 
 
σχόλια
Αν εσύ είσαι εντάξει (μμμ είσαι;), το γυρνάς στη πλάκα. Που χου: -Ε! αφού το ξέρετε, δεν είμαι χοντρή, κοντή είμαι.-Τί να κάνω...το αγόρι μου είναι σκουντούφλης και πρέπει να έχει από κάπου να κρατιέται, μη πέσει κάτω.-Είναι που είχα τρομάξει εκείνη τη φορά που φύσαγε δαιμονισμένα και κόντεψα να πέσω μπροστά σε 'κείνο το αυτοκίνητο.
Το σόι ειδικά πάντα θα έχει κάτι να πει... Να μη δίνεις δικαιώματα για να το κόψουν από νωρίς. Αργότερα θα κάνουν υποδείξεις κι ερωτήσεις για τις σπουδές σου, για το αν έχεις βρει κάποιο καλό παιδί να πάρεις κτλ... :-Ρ
Βρε κοριτσι μου μην τους ακους τα 46 κιλα ηταν λιγα. Το θεμα ειναι να εισαι καλα στην σωματικη και ψυχικη σου υγεια. Οσο για τους συγγενεις και ειδικα τους φιλους σου, οι οποιοι ειναι επιλογη σου, οφειλουν να αγαπουν εσενα και οχι το σωμα σου.
Scroll to top icon