ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.4.2017 | 15:03

Πρωτη φορα!

Στα 23 βιωσα και βιωνω την πρωτη μου σοβαρη ερωτικη απογοητευση.Και λεω πρωτη γιατι ηταν η πρωτη μου φορα που ανοιχτηκα τοσο πολυ σε εναν ανθρωπο και του εδωσα τοσα πολλα πραγματα που εχασα τη γη κατω απο τα ποδια μου οταν μου ειπε οτι δεν παει αλλο. Πρωτη φορα βιωνω την απορριψη. Για πρωτη φορα ακουω τραγουδια και οι στιχοι τους με αγγιζουν. Για πρωτη φορα καταλαβαινω τισ φιλες μου. Πρωτη φορα θελω καθε μερα να τον παρω τηλεφωνο αλλα κρατιεμαι γιατι ξερω πως θα ενοχλησω. Πρωτη φορα συνειδητοποιω πως δεν ειμαι τοσο εγωιστρια οσο ηθελα να πιστευω. Πρωτη φορα αισθανομαι να υπαρχει ενα κενο μεσα μου. Πρωτη φορα αισθανομαι οτι κατι μου λειπει. Πρωτη φορα προσπαθω να ξαναβρω τον εαυτο μου και να θυμηθω πως ημουν πριν ερθει στη ζωη μου. Πρωτη φορα οι συζητησεις γυρω μου με αφηνουν παγερα αδιαφορη. Για πρωτη φορα ζω με εναν κομπο στο στομαχι και αλλον εναν στον λαιμο.Εχουν περασει τρεις μηνες και κατι ψιλα απο τοτε. Καθε μερα που περναει και δεν ειμαστε μαζι για μενα ειναι σαν να βιωνω και κατι καινουριο για πρωτη φορα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Από περιέργεια, τι τραγούδια?Προτείνω Scorpions: Lonely nights, no one like you & still loving youp.s. δεν είμαι σαδιστής, αλλά αυτά αξίζει να τα ζούμε στο έπακρο, όχι χλιαρά, να πιάνουμε πάτο, ώστε μετά να εκτιμούμε την ανάταση.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon