ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.4.2017 | 20:07

ΞΥΡΙΣΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ

Γεια σας. Ειμαι 18 χρονων (αντρας) και εκανα μια χαζομαρα πριν ενα μηνα και ξυρισα τα χερια μου γιατι οι τριχες που ειχα ήταν ακρως αντιαισθητικες. Όμως τώρα οι τρίχες βγαίνουν 2πλες και 3πλες και πιο μαυρες. Τι μπορώ να κανω για να επανελθουν στο φυσικο τους ή έστω να μειωθουν. Παρακαλω απαντηστε μου γιατί σε λιγο θα βγουμε στις παραλιες και θα είμαι χαλια. Ευχαριστώ :)
4
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό είναι αλήθεια,εγώ πρότεινα το κερί με το σκεπτικό ότι λογικά θέλει να έχει λίγες τρίχες.Διαφορετικά λέιζερ χωρίς δεύτερη σκέψη.
Από οπσο ξέεω δυστυχώς ποτέ δεν επανέρχονται στο φυσικό τους). Όσο για την αποτρίχωση από τη ρίζα που ανέφερε ο/η Fame, θέλει πάρα πολλά χρόνια συνεχούς αποτρίχωσης για να δεις κάποια μείωση στην ποσότητα τριχών.
Μπορείς να δοκιμάσεις αποτρίχωση με κερί που δεν κοστίζει και πολύ.Δεν είναι ντροπή,ξέρω κάποιους που αποτριχώνουν την πλάτη τους και τα πόδια τους το καλοκαίρι.Μετά από 20 μέρες-ένα μήνα θα ξαναβγούν αλλά θα έχουν μειωθεί και δε θα είναι τόσο άγριες.
Scroll to top icon