ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.4.2017 | 12:01

22 και παρθενα

Ειμαι 22 χρονων και ειμαι παρθενα περα απο καποια φιλια που εχω δωσει με καποιους, δεν εχω κανει τιποτα περισσοτερο ουτε καν προκαταρκτικά. Ντρεπομαι παρα πολυ γενικα με την ιδεα του σεξ και αυτο συμβαινει επειδη δεν αισθανομαι ανετα με τον ευατο μου, ενω θελω πολυ να κανω και το σκεφτομαι συνεχεια, κομπλαρω πολυ που ειμαι παρθενα και δεν εχω καμια εμπειρια. Το τελευταιο καιρο βγαινω με καποιον, ο οποιος θελει πολυ. Εγω ομως δν ειμαι ερωτευμενη, καλα περναμε ταιριαζουμε σε γενικες γραμμες, αλλα δεν ξερω κατα ποσο θελω να προχωρησω μαζι του ντρεπομαι κιολας για το οτι δεν εχω καθολου εμπειριες...απελπισια!!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Καμία απελπισία!Καταρχάς, δεν σε πήραν και τα χρόνια. Είσαι μόνο 22 και είναι πολύ καλή ηλικία για να αρχίσει η σεξουαλική σου ζωή. Ίσως μερικές από τις φίλες σου να άρχισαν νωρίτερα αλλά αυτό δεν το κάνει σωστό.. ούτε λάθος. Ο καθένας νιώθει έτοιμος στο δικό του χρόνο.Αν το παιδί που βγαίνεις κρίνεις ότι σου φέρεται ωραία, σε θέλει, ταιριάζετε, περνάς καλά δεν βρίσκω το λόγο γιατί όχι. Η ανασφάλεια για την απειρία σου δεν είναι λόγος.Τον "δεν είμαι ερωτευμένη" από την άλλη ίσως να είναι.Αλλά μήπως έχεις πλάσει κάτι πολύ ιδανικό στο μυαλό σου;Μήπως είναι μια δικαιολογία οδηγούμενη από την ανασφάλεια;Εσύ ξέρεις..
Scroll to top icon