ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.4.2017 | 18:27

Γιατι

γιατι όλοι οι αντρες θελετε να πατε με πολλες γυναίκες; (ειλικρινης απαντησεις )
16
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί έχετε γίνει εσείς κυνηγοί, Έχετε αφαιρέσει από τον άνδρα τα όπλα. Κάνετε ότι θέλετε όποτε θέλετε όπου θέλετε με όποιον θέλετε. Και είσαστε αμέτρητες! Όταν έχουμε τόσες ευκαιρες που μόνες σας έρχεστε φλερταρετε και γενικά λειτουργειτε τόσο γρήγορα. Εμείς πως θα μπορέσουμε να πούμε όχι. Όταν βέβαια έχουμε οικογένεια εκεί αλλάζει το θέμα.
Πάλι οι γυναίκες φταίνε δηλαδή, που χειραφετήθηκαν ή, όπως λες, σας αφαίρεσαν τα όπλα... Μην κάνετε λες και δεν έχετε βούληση, βρε αγοράκια... (Καλα, είστε και μερικοί, που το "όπλο" σας υποκαθιστά τις εγκεφαλικές λειτουργίες.)
Με πολλές μαζί; Με πολλές κατά τη διάρκεια τη ζωή μας; Με πολλές μέχρι να βρούμε την κατάλληλη; Θέλουμε πιο συγκεκριμένες ερωτήσεις. Όπως αυτή: γιατί όταν πηγαίνεις σε ένα παγωτατζίδικο θέλεις να δοκιμάσεις αν όχι όλες, έστω τις μισές γεύσεις;
Εγώ απλά επιστρέφω την ερώτηση στον συντάκτη, σαν παράδειγμα και προβληματισμο :)Εξάλλου δεν έχω κάποια τρέλα με τα παγωτά, λίγες γεύσεις με ενθουσιαζουν και αν είναι να δοκιμάσω κάτι δεν έχω καμία απαίτηση να κάθονται να με κοιτάνε η να με περιμένουν, ίσα ίσα που το βρίσκω λίγο κριπι :)
Γιατί δεν είσαι άντρας αν δεν πας με καμιά 20αρια κοπέλες στο κρεβάτι σου. Αξία έχει πάνω από όλα το πόσες ξάπλωσες το πόσες γαμ....ες και όχι αν στα αλήθεια πολύ τις αγάπησες. ;)
Scroll to top icon