ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.4.2017 | 14:15

Ο έρωτας γίνεται να χωριστεί στα δυο;;;;

Γίνεται να Είσαι ερωτευμένη/ος με δυο ανθρώπους ταυτόχρονα; να θες να άνοιξει η πόρτα Αλλά να μην ξέρεις ποιον θες να δεις.. Τι κάνεις τότε;;; παρατάς και τους δυο η αποφασίζεις και το μετανιώνεις;;; Νιώθω ανήθικη
25
 
 
 
 
σχόλια
Είμαι με τα χίλια μέσα!Βέβαια θα προτιμούσα ο γάμος να γίνει στον τόπο καταγωγής μου, στην εξωτική αλλά και μαρτυρική Τραχανοπλαγιά Ημαθίας, αλλά οχι κυρία μου! Θα αποδεχτώ την πρότασή σου για την κοσμοπολίτικη Γαύδο!Για το camping συμφωνώ απόλυτα (δεν ξέρω για σπίτι, αλλά σκηνή σίγουρα ξέρεις να κρατάς), στην οποία σκηνή θέλω μονάχα να έχω σε περίοπτη θέση το τρίτομο απαύγασμα της Λογοτεχνίας με τίτλο "Οι περιπέτειες μίας καφετί ενυδρίδας κατά την μετανάστευσή της από το Κιότο στα Ανω Γαμησιανά Σύρου"!Τρομερή η πρότασή σου για τα κεράσματα, αλλά σκέφτηκα για εξτρα κέρδος να κάνουμε και το "ζλιπινγκ μπαγκ" (εν είδη του εθίμου του "κρεβατιού"). Όλο και κάτι παραπάνω θα 'κονομίσουμε, προκειμένου να ατενίσουμε το μέλλον μας με περισσότερη αισιοδοξία και κονσέρβες Κύκνος!Μπορείς να το ανακοινώσεις! Ιτς οφίσιαλ! :-)
χαχαχαχαχαχα!Υποκλίνομαι στην πρότασή σου για το "ζλίπινγκ μπαγκ"!!τελικα είμαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλο!!Τρέχω να τοποθετήσω ανακοίνωση!Ελπίζω οι διαχειριστές να την δεχτούν!
Οκ. Άρα είναι επίσημο!Ελπίζω να μην έχεις αντίρρηση να γίνει ο γάμος σε ξωκλήσι της Γαύδου!Μπορούμε μετά να μείνουμε σε camping εκεί για μήνα του μέλιτος!!(Είδες πόσο οικονόμα είμαι;! Είμαι η πιο άξια για να κρατήσω σπίτι!)Μένει μια μόνο λεπτομέρεια: θα καλέσουμε τους σχολιαστές της λάιφο ή όχι; Πιστεύω ότι μας συμφέρει να τους καλέσουμε! Γιατί θα φέρει ο καθένας χάρισμα χρήματα ή δώρα (που μπορούμε να τα πουλήσουμε και να βγάλουμε ακόμα περισσότερα χρήματα) και εμείς για κέρασμα θα τους δώσουμε πορτοκαλάδα και σπιτικά κουλουράκια (και καλά πρωτοποριακός γάμος!). Με αυτόν τον τρόπο το κέρδος από τον κάθε καλεσμένο θα είναι πολύ μεγάλο!Σκέψου το! Αν συμφωνείς, βάζω εξομολόγηση να τους καλέσουμε! ;-)
Είμαι με τα χίλια μέσα! Βέβαια θα προτιμούσα ο γάμος να γίνει στον τόπο καταγωγής μου, στην εξωτική αλλά και μαρτυρική Τραχανοπλαγιά Ημαθίας, αλλά οχι κυρία μου! Θα αποδεχτώ την πρότασή σου για την κοσμοπολίτικη Γαύδο! Για το camping συμφωνώ απόλυτα (δεν ξέρω για σπίτι, αλλά σκηνή σίγουρα ξέρεις να κρατάς), στην οποία σκηνή θέλω μονάχα να έχω σε περίοπτη θέση το τρίτομο απαύγασμα της Λογοτεχνίας με τίτλο "Οι περιπέτειες μίας καφετί ενυδρίδας κατά την μετανάστευσή της από το Κιότο στα Ανω Γαμησιανά Σύρου"! Τρομερή η πρότασή σου για τα κεράσματα, αλλά σκέφτηκα για εξτρα κέρδος να κάνουμε και το "ζλιπινγκ μπαγκ" (εν είδη του εθίμου του "κρεβατιού"). Όλο και κάτι παραπάνω θα 'κονομίσουμε, προκειμένου να ατενίσουμε το μέλλον μας με περισσότερη αισιοδοξία και κονσέρβες Κύκνος! Μπορείς να το ανακοινώσεις! Ιτς οφίσιαλ! :-)
Scroll to top icon