ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.4.2017 | 21:54

Οι γονεις μου δεν θελουν να σπουδασω

Ειμαι τριτη Λυκειου και δινω πανελληνιες.Πηγαινω φροντιστηριο φυσικα και οι γονεις μου συνεχεια φωναζουν οτι δινουν τζαμπα χρηματα ,ετσι και αλλιως δεν θα γινω προεδρος.Υποτιμουν την προσπαθεια που κανω , ενω εγω κανω τα παντα για να τα παω καλα και να ειμαι συνεπης σε ολα.Η μητερα μου λεει ναι σιγα που θα πας να σπυδασεις , τζαμπα κοπος δεν θα βρεις δουλεια.Καλυτερα λεει ελα μαζι μου στο εστιατορια μου δουλευω και εγω.Οταν τα ακουω αυτα με πιανουν τα νευρα μου.Δεν μπρορουν να καταλαβουν οτι το να σπουδασεις σημαινει ταυτοχρονα οτι κανεις κατι για τον εαυτο σου και εκληρωνεις τα ονειρα σου.Δεν εχω καθολου την υποστηρηξη τοους.Αλλοι γονεις παρακαλανε να διαβαζουν τα παιδια τους ενω εκεινοι το υποτιμουν.Και δεν ειναι οτι οι γονεις ειναι αναλφαβητοι.Ο μπαμπας μου μετα το λυκειο εκανε μια σχολη 2 χρονια (αστυνομικη) και η μαμα μου τελειωσε απλα το Λυκειο.Οταν ακουνε ομως για τα παιδια γνωστων οτι μπηκαν στο πανεπηστημιο λενε αα μπραβο του/της μπηκε στο πανεπιστημιο.Δεν μπορω αλλο πλεον αυτη την νοοτροπια(Ειμαι απο Αλβανια)Και δεν ασχολουνται ποτε μαζι μου οσον αφορα το σχολειο.
1
 
 
 
 
σχόλια
Οι γονείς σου δεν είναι τέλειοι, όπως και πολλών από μας. Έχουν αναπτύξει μια νοοτροπία σύμφωνα με τα δικά τους βιώματα και την δική τους αντίληψη για τον κόσμο.Είναι αυτονόητο ότι οι σπουδές είναι η προτεραιότητα σου και αρκεί που το καταλαβαίνεις εσύ! Δεν χρειάζεσαι καμία επιβεβαίωση. Πολύ υπομονή και κατανόηση και ίσως με το χρόνο να καταλάβουν.Καλή επιτυχία και να πιστεύεις στον εαυτό σου!
Scroll to top icon