ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.4.2017 | 10:01

εξομολογούνται πως

Κάθε φορά που βγαίνω πρώτο ραντεβού εχω παρα πλ άγχος !! Φοβάμαι πως δε θα έχω θέματα συζήτησης και πως θα τρέμω από το χτυποκαρδι! Πολλές φορές έχω ακυρώσει ραντεβού μόνο και μόνο από αυτό . Μεθαύριο κανονισα να βγω με ένα παιδί αλλά φοβάμαι ..μάλλον φοβάμαι μην φανεί το άγχος μου .καμία συμβουλή ρε παιδιά για να είμαι πιο χαλαρή ; Επίσης το ξέρω πως δεν υπάρχουν κανόνες σε αυτά αλλά ΤΙ θέματα συζήτησης είναι συνηθέστερα σε ένα πρώτο ραντεβού γνωριμίας ,; Ευχαριστώ πολύ για όποια βοήθεια !!
3
 
 
 
 
σχόλια
Ψιλοκουβέντα κάνε, βρε. Μην μπεις στην διαδικασία ερωταπαντήσεων, αυτό πάντα φαίνεται σαν ανάκριση.Μιλήστε για καλοκαιρινές διακοπές, για ταξίδια γενικότερα, για μουσική. Χαρούμενα και χαλαρά θέματα προς συζήτηση! Και μετά η κουβέντα θα πάει μόνη της.
Μπορείς να τον ρωτήσεις κλασικά πράγματα, που θα τον κάνεις να σ' ερωτευτεί από το πρώτο κιόλας ραντεβού!1. Τι ζώδιο είναι και τι ωροσκόπο έχει.2. Πόσα cm μετροπόντικα κουβαλάει επάνω του.3. Το Ε9 της εφορίας του.4. Αν είναι μοναχοπαίδι, για να του φας στο ακέραιο την ενδεχόμενη περιούσια του.5. Αν είναι ορφανός από μάνα, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από την γκρίνια της πεθεράς.
6. Πόσα απίδια πιάνει σάκος;7. Πού ήταν τελικά ο γάμος του Καραγκιόζη;8. Πόσα χρόνια έχει ένα ζαμάνι;9. Πόσο κάνει τρεις έντεκα τρεις δώδεκα τρεις δεκαπέντε κι έντεκα;10. Είπε ποτέ σε κάποιον να χαλαρώσει κι εκείνος χαλάρωσε;11. Από τι είναι φτιαγμένο επιτέλους το πελεκούδι και καίγεται;
Scroll to top icon