ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.4.2017 | 09:48

Τίμια αν και σκληρή εξήγηση

Όσο κι αν αγαπάω την κοπέλα μου (ηλικίες 34-23) την ενημέρωσα πως τα επιπλέον κιλά που έβαλε και η πλαδαρότητα που τα συνοδεύει είχαν σαν αποτέλεσμα να μη με ελκύει πια ερωτικά. Το ξέρω πως ακούγεται σκληρό αλλά είναι η αλήθεια και το σεξ είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι σε μια σχέση, απαραίτητο για πολλούς ανθρώπους. Στεναχωρέθηκε, μου είπε πως δεν την αγαπάω αρκετά, αλλά νομίζω πως της φέρθηκα με τον πιο έντιμο τρόπο, αντί να την παραμυθιάζω. Αν την παραμύθιαζα πως όλα είναι καλά, και πήγαινα με άλλες ενόσω σε σχέση, τότε δεν θα την αγαπούσα. Και στο κάτω κάτω είναι φανερό, αφού δεν μπορώ να την πλησιάσω πια ερωτικά και το βλέπει κι η ίδια άσχετα αν δεν θέλει να το παραδεχθεί ή κάνει πως όλα είναι τέλεια. Οπότε είναι πιο τίμιο να διακόψουμε, μιας και το ερωτικό κομμάτι έχει πάει περίπατο για τη σχέση μας, αφού δεν έχω πια τέτοιο ενδιαφέρον γι' αυτην. Με ρώτησε αν μπορεί να κάνει κάτι και της είπα πως είναι ακόμα στο χέρι της, αν θέλει να κάνει γυμναστική και να σταματήσει να τρώει τόσο πολύ. Πάντως δεν έχει βάλει πολύ βάρος, αλλά αλλιώς τη γνώρισα. Το ίδιο θα δεχόμουν και για την πάρτη μου πάντως, αν ήταν αντίστροφη η κατάσταση. Στο κάτω κάτω ούτε οικογένεια έχουμε, ούτε παιδιά κλπ.
6
 
 
 
 
σχόλια
Έκανες πολύ καλά που της το είπες!Ακόμα καλύτερα έκανες που την χώρισες!Να είσαι όμως κι εσύ προετοιμασμένος, όταν θ' αρχίσεις να μεγαλώνεις και το σώμα σου γίνει πλαδαρό, αποκτήσεις καράφλα ή γκρίζα μαλλιά, αρκετές ρυτίδες, κλπ (κάτι που δεν απέχει και πολύ από την ηλικία που βρίσκεσαι τώρα), δεν θα σταυρώνεις γκόμενα!Γιατί όταν αντιμετωπίζουμε τη ζωή με τόσο επιφανειακό τρόπο, έλκουμε γύρω μας επιφανειακούς ανθρώπους. Και αυτοί οι επιφανειακοί, θα γίνουν σε σένα τόσο σκληροί, όσο έγινες και εσύ σ' αυτήν την κοπέλα.Να είσαι καλά και να έχεις πάντα λεφτά να πλερώνεις μοντέλες να περνάς τα βράδια σου μαζί τους!
Πόσο λίπος παίζει να έχει το σκληρά τίμιο όποιο μυαλό σου;Γιατί από συναίσθημα φίλε πάσχεις... Όταν καραγουστάρεις τον άλλον ακόμη και να έχει βάλει λίγο βάρος (δικά σου λόγια), συνεχίζεις να τον γουστάρεις. Όλα τα υπόλοιπα είναι να 'χαμε να λέγαμε έτσι να περνά η ώρα...
Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο ,για να το πεις . Φυσικά και θέλουμε το καλό του ανθρώπου μας χωρίς να τον πονέσουμε.κσι skinny να γινόταν να το έλεγες κομσα...αυτα.
Σε ολους μας το βαρος μας μπορει να μεταβληθει 3,4,5 κιλα ανα περιοδους, για οποιοδηποτε λογο. Αυτο δεν σημαινει οτι ο εκαστοτε συντροφος μας πρεπει να μας χωριζει. Δικαιωμα σου να σε ξενερωνουν τα παραπανω κιλα κ γενικα δικαιωμα σου να λειτουργεις οπως θες, μην χρησιμοποιεις ομως τη λεξη αγαπη οταν αναφερεσαι στην κοπελα σου, γιατι προφανως αυτο που ενιωθες για κεινη ηταν μια απλη σεξουαλικη ελξη, η οποια οπως βλεπεις εφυγε, με το που προστεθηκαν τα παραπανω κιλα. Αν την αγαπουσες, δεν θα επαυε η αγαπη σου γι αυτην ετσι απλα, επειδη παχυνε.
Scroll to top icon