ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.4.2017 | 17:45

Νυστάζω...

Τον τελευταίο καιρό δεν μπορώ να κοιμηθώ πάνω από 5 ώρες. Έχω τρομερή υπερένταση. Ξυπνάω από μόνος μου πολύ νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα αφύπνισης και ο ύπνος μου είναι χάλια. Any suggestions?
2
 
 
 
 
σχόλια
Βρε παιδιά, γιατί κατευθείαν χάπια και στα "βαριά"??Φαντάζομαι το παιδί εννοεί μήπως έχουμε κανένα κόλπο να προτείνουμε...Σε καταλαβαίνω εξομολογούμενε, είναι λόγω στρες και όλοι έχουμε τους λόγους μας.Προσωπικά, τρία πράγματα με ηρεμούν για να κοιμηθώ έστω καλύτερα, αν όχι παραπάνω:1. Αν καταφέρω, να κλείσω οθόνες οπωσδήποτε 1-2 ώρες πριν τον ύπνο.2. Η βραδινή βόλτα με το σκύλο (ή και χωρίς αν δεν έχεις, μια χαρούλα και μόνος σου)3. Όταν πέσω στο κρεβάτι, να σκέφτομαι ευχάριστα πράγματα ή τέλος πάντων να "αδειάζω" το μυαλό. - Επίσης, συχνά με βοηθάει ένα τσάι του βουνού και λίγο διάβασμα, ενώ θα συνιστούσα να έχεις το κεφάλι χαμηλα, δηλ όχι 2-3 μαξιλάρια.Πάντως, αν τελικά φτάσεις στο σημείο να επιλέξεις χάπια, συμβουλέψου πρώτα ένα γιατρό να του πεις ακριβώς τα συμπτώματα σου και να τηρήσεις ευλαβικά την αγωγή και τη δοσολογία που θα σου δώσει.
Scroll to top icon