ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.4.2017 | 20:29

Πρώτη κίνηση

Διαπιστώνω ότι ο μόνος τρόπος να κάνεις γνωριμία/σχέση είναι να σου την πέσει η γυναίκα.Αλλιώς μένεις μόνος σου για ατελείωτο καιρό ή δεν κάνεις σχέση και ποτέ.Εαν την πέφτεις εσύ,οι πιθανότητές σου είναι μηδεν.Δεν πα να είσαι εμφανίσιμος,έξυπνος,ευγενικός και όλα αυτά,αν οι γυναίκες δεν σου μιλήσουν πρώτες,σημαίνει πως δεν τις ενδιαφέρεις καθόλου.Δεν έχει κανένα νόημα να ντύνεσαι καλά,να βγαίνεις,να γυμνάζεσαι,να έχεις θάρρος και να περιμένεις έτσι να βρεις γυναίκα.Τύχη χρειάζεσαι.Να σε δει κάποια,να σε ξεχωρίσει από τους άλλους και να σου μιλήσει.Άμα δεν την έχεις αυτή την τύχη,όλα τ'άλλα δεν σε βοηθούν πουθενά.Για να μην κάθεσαι μετά και αναρωτιέσαι γιατί είσαι μόνος.
7
 
 
 
 
σχόλια
Fame,δεν είναι να τολμάς ή όχι.Αυτό που έκανες εσύ,να μιλήσεις σε κάποιον άγνωστο και να καταλήξει σε σχέση,εαν το κάνει άντρας έχει πιθανότητες μια στο εκατομμύριο.Ειδικά στην Ελλάδα.
Μήπως "την πέφτεις" λίγο άχαρα και θες εξάσκηση;Η Aquiver πιο πάνω τα λέει σωστά.Μη σκέφτεσαι μοιρολατρικά και δώσε βάση και στις ματιές των γυναικών γύρω σου, για να κινηθείς ανάλογα.Καλή επιτυχία και θετική σκέψη!
Θα σου πω,προσωπικά όλες τις σχέσεις μου τις ξεκίνησα με δική μου πρώτη κίνηση/προσέγγιση.Ωστόσο αυτό δεν είναι ο κανόνας καθώς συνήθως οι γυναίκες περιμένουν κίνηση από τον άνδρα.
Αυτοί που προσέγγισες,το έπαιξαν καθόλου δύσκολοι ή έπεσαν κατευθείαν;Αυτή είναι η διαφορά.Ο άντρας εαν είναι μόνος και του την πέσει μια γυναίκα,δεν υπάρχει περίπτωση να την απορρίψει.Αντίθετα,η γυναίκα ακόμα και να είναι μόνη,απορρίπτει εύκολα.Γιατί ξέρει ότι και αύριο,και μεθαύριο θα βρεθούν άντρες να την θέλουν.
Κοίταξε στις περισσότερες περιπτώσεις υπήρχε ήδη γνωριμία,μακροχρόνια κιόλας,οπότε δε μπορώ να το πω έτσι όπως το θέτεις ότι "έπεσαν κατευθείαν",απλά εξελίχθηκαν σε σχέση με δική μου πρωτοβουλία.Μια φορά συνέβη να μιλήσω σε κάποιον που περιμέναμε κάπου μαζί -στο χαλαρό κι όχι επί τούτου πέσιμο- και εκεί πράγματι ,εξελίχθηκε γρήγορα και μετά από δυο χρόνια ήμαστε ακόμα μαζί.Αυτό που θέλω να πω ότι αν σου αρέσει κάποιος πρέπει να τολμάς είτε άντρας είτε γυναίκα.
Scroll to top icon