ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.5.2017 | 10:29

ραντεβου

Γνώρισα τις προάλλες ένα παιδί και μου άρεσε αρκετά . Λογικά του αγέρα και εγώ αφού μου πρότεινε να βγούμε οι δυο μας . Το πρόβλημα είναι πω τελικά δεν μπόρεσε για την μέρα που είχαμε πει και είπαμε να το μεταφέρουμε για άλλη μέρα αλλά από τότε δεν έχουμε ξαναμιλήσει . Να του στειλω εγώ ; η από τη στιγμή που αυτός μου ακύρωσε το ραντεβού πρέπει να μου προτείνει πάλι ; θα θελα πολύ να ακούσω τις γνώμες σας :)
5
 
 
 
 
σχόλια
Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να μπαινεις σε τετοια χαζοπαιχνιδια του ποιός στέλνει πότε.Δεν αναφερεις και ποσος καιρος εχει περασει απο την τελευταια φορα που μιλησατε, αλλα αμα θελεις στειλε, βεβαιως αρχικα για κουβεντα περι ανεμων και υδατων. Μπορει να κανει αυτος παλι νυξη σχετικη οποτε ολα καλα. Αν δεν κανει, μπορεις να προσπαθησεις εσυ, χωρις να παρακαλας ομως. Και βεβαια οπως λεει και Το Κορίτσι του Μπαρ, δεν θα ασχοληθεις περισσοτερο απ ότι "πρεπει".Η όποια εξελιξη ας ειναι υπερ σου :)
Scroll to top icon