ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.5.2017 | 21:20

Θέλω μία γνώμη

Εάν εγώ είμαι σε μια εκδήλωση και βλέπω μια κοπέλα που μαρεσει και μπω στο fb και κοιτάξω τα άτομα που έκαναν going και βρω το όνομα της κοπέλας και πάω και την προσεγγίζω και της λέω με το όνομα της και της πεταω ένα παραμύθι από άλλες εκδηλώσεις και ασχολίες που είδα από το fb της έτσι ώστε αυτή να θεωρήσει οτι από κάπου αλλού έχουμε γνωριστεί αλλά δεν θυμάται και να πιάσουμε κανονικά την κουβέντα μέσω αυτού του ανοίγματοςΚαι γίνουμε τελικά φίλοι ή και κάνουμε σχέση.Θα με λέγατε Κριπι και stalker?Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα?
3
 
 
 
 
σχόλια
Οχι, απλά άνοιξε συζήτηση και πες κάτι λίγο πιο απλό.Σε φάση, σε είδα εκεί και μου άρεσες και σε ξαναπέτυχα εδώ στο φβ και είπα να στείλω.Πες μετάνιωσα τότε που δεν σου μίλησα κτλ.Προσωπικά δεν θα έλεγα ούτε το παραπάνω.Θα έλεγα κάτι δικό μου, αλλά αυτά τα κόλπα τα κρατάω για μένα.
Scroll to top icon