ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.5.2017 | 14:49

Καλοκαίρι; Τι είναι αυτό;

Τι πάει να πει καλοκαίρι για εμάς που λιώνουμε στο μεροκάματο οεο??? Και εσείς κοπελίτσες να κουνιέστε στα μπαράκια και στα κάθε λογής super paradise της Ελλάδας. Νιώθω περήφανος που δεν τα βρήκα έτοιμα και μοχθώ μόνος μου για να τα αποκτήσω.
9
 
 
 
 
σχόλια
νιωθεις περηφανος που εισαι χωμενος σε μια δουλεια που δε σε αφηνει να χαρεις τις προσπαθειες σου? μαλλον απο τη πρωτη γραμμη πιο πολυ απογοητευμενος μου φαινεσαικαι στα μπαρακια πανε εξισου αντρες και κοπελες.
Δες εδώ τους ανέργους. Και αν το μόνο παράδειγμα που έχεις να αναφέρεις είναι οι κοπέλες που χορεύουν ( που κι αυτό μπορεί να είναι κουραστικό δεν το ξέρεις ) δες εδώ τι έπαθε η άλλη η κοπελίτσα που πήγε να κάνει οικιακές εργασίες! Δουλειές δεν υπάρχουν. Οι απαιτησεις των εργοδοτών πολλές φορές είναι εξωφρενικές σε βαθμό που πραγματικά δεν αντέχεται η κατάσταση και πρέπει απλά να ποντάρεις στο φιλότιμο. Επίσης, ειδικά αν είσαι κοπέλα πας για εύρεση εργασίας με έναν φόβο γιατί δεν ξέρεις τι θα γίνει. Εγώ πάντως θυμάμαι καθαρά σε δουλειές που ειχαν να κάνουν με το σέρβις να καθαρίζουμε πιο πολύ από αντίστοιχους συναδέλφους άντρες. Αλλά τα βάρη μια χαρά τα σηκώναμε εμείς οι γυναίκες. Αλλά πες έτυχε. Όχι όμως ότι οι γυναίκες είμαστε καλύτερα. Υ.Γ. Αυτό μου θύμισε ένα συγγενικό μου πρόσωπο που όταν έψαχνε για δουλειά έλεγε ότι όλο γυναίκες ζητάνε και ότι αν ήταν θα έβαζε κι ένα μίνι και την είχε τη δουλειά. Α, εννοείται πως όσες λειτουργούσαν έτσι ήταν τάνες και κατάπτυστες.
Γιατί νιώθω πως το μόνο που αλλάζει ανάμεσα σε κάποιον που δουλεύει πολύ για να απολαύσει κάτι και σε κάποιον που δουλεύει λιγότερο ή και καθόλου και απολαμβάνει το ίδιο (ή περισσότερο) είναι το ότι ο πρώτος παίρνει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το ίδιο πράγμα και ίσως το απολαμβάνει περισσότερο επειδή είναι πιο ξεχωριστό/σπάνιο στον μικρόκοσμό του. Οποιοσδήποτε από τους δύο μπορεί να είναι κομπλεξικός ή περήφανος (ή και τα δύο) για τους δικούς του λόγους. Επίσης ο κόσμος δεν ήταν ποτέ ίσος και κανείς δεν έχει την ίδια αφετηρία. Το να δουλεύεις πολύ (ή καθόλου) μπορεί να σε κάνει "καλύτερο" άνθρωπο όπως επίσης μίζερο και συμπλεγματικό. Δεν υπάρχει άμεση συσχέτιση, εξαρτάται από την περίπτωση. Πικρές αλήθειες, όπως ο καφές μου :D
Αυτή την σκέψη που πρέπει όλοι να έχουμε περάσει δύσκολα στη ζωή μας, να μας γίνεται ο κώλος ΝΑ για να βγάλουμε ένα μεροκάματο για να λέμε πως αξίζουμε σαν άνθρωποι, να κατηγορούμε τους άλλους που δείχνουν να περνάνε καλά και πως είμαστε υπεράνω ποτέ δεν τη κατάλαβα και δεν θα την καταλάβω!.!
Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση κάποια κοπελίτσα να μοχθούσε όλη τη χρονιά και να της αξίζει να χτυπηθεί στα μπαρ λίγες μέρες; Άσε τον κόσμο να χαρεί λιγάκι, σχεδόν όλοι στον αγώνα είναι.
1. Δεν είσαι ο μόνος, που δουλεύεις.2. Υπάρχουν και κοπελίτσες, που εργάζονται πιο σκληρά κι από εμάς τους άντρες. Π.χ. μια καθαρίστρια.Οι γλάστρες που κοπανιούνται στα κωλόμπαρα ευτυχώς είναι λίγες...
Scroll to top icon