ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.5.2017 | 01:48

Ραντεβού στα τυφλά.

Αποφάσισα να βγω και εγώ ραντεβού μετα απο τοσο καιρό που ειμαι ελεύθερη. Για να πω την αλήθεια δε μου άρεσε κανεις απο όσους με πλησίαζαν και έτσι οταν μου έστειλε ένας στο φβ απο τη πόλη μου που μου ψιλόαρεσε ειπα να βγω. Μιας και έχω να συναναστραφω με άντρα εδω και 9 μήνες περίπου. Ο τύπος είχε να βάλει φωτο προφίλ απο το 2012 και οταν έβαζε κάποια φωτο ήταν απο το παρελθόν. Οταν λοιπόν βρεθήκαμε, ήταν ένας άλλος!! Οκ λέω δε θα σταθώ στην εμφάνιση.. ! Εκεί που μιλούσαμε άρχισε να μου λέει οτι θέλει τη γυναίκα νοικοκυρά δούλα και κυρα.. να του μαγειρεύει και να κανει τις δουλειές του σπιτιού! Οταν τον ρώτησα αν μαγειρεύει αυτός στις κοπέλες μου ειπε πως δεν του αρέσει γιατί έχει και κάποιες αξίες! Έπειτα μου ειπε οτι θέλει αν με παίρνει 3 φορές τηλέφωνο.. τη 4 να το σηκώσω και να ξερει που ειμαι ! Σοκ εγώ σε όλα αυτά! Μετα μου έλεγε να πηγαίναμε σπίτι του καμία ημέρα, να μας μαγειρέψω ΕΓΩ και να καθίσουμε.. και μετα να πλύνω εγώ τα πιάτα γιατί δεν ειναι σωστός να τα πλένει ο άντρας !! Αχ θεουλη μου ! Εγώ ειμαι 23 και αυτός 29. Χάσμα γενεών.
5
 
 
 
 
σχόλια
Το γεγονός να σε πείραζε εν μέρει κι εσύ να τσίμπησες σαν σκυλόψαρο, το έχεις σκεφτεί καθόλου;Κι αντί να λες τα παράπονά σου εδώ, γιατί δεν έλυνες το θέμα επί τόπου με τον ίδιο; Αν δεν ήταν πράγματι λακαμάς, έτσι γίνονται οι παρεξηγήσεις...
Αυτό δεν είναι χάσμα γενεών...αλλιώς λέγεται...Στην αρχή σκέφτηκα ότι ίσως μας δουλεύεις,αλλά μετά μου ήρθαν στο νου κάτι δικά μου και λέω"οκ,shit happens..."Το επόμενο ραντεβού,εύχομαι να είναι καλύτερο...(φαντάζομαι δεν θα είναι με τον ίδιο... :P )
Δυστυχώς δε τρολαρω ! Και λες και δεν υπάρχουν τέτοιου είδους άντρες!! Υπάρχουν και χειρότεροι μη σας πω ! Απλώς αυτός μου το έδειξε με το καλησπέρα σας !

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon