ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.5.2017 | 01:09

Αχ αυτός ο γατουλης μου :)

Όσοι εχουν σκύλο τρέχουν, ενώ όσοι εχουν γάτα κανουν παρκούρ ‼ Κλαίω απο τα γέλια. Πολυ καλό‼ Παρα πολύ καλό‼ Έτσι κάνω κι εγώ οταν κυνηγάω τον γατουλη μου. Πάει και στον διπλα που δεν συμπαθεί ούτε τα γατιά, ούτε θα σκυλιά, ούτε τον εαυτό του και σήμερα καυγαδίσαμε γιατί πήγε να μου τον χτυπήσει... Προτιμώ να χτυπήσουν εμένα παρα το φιλαράκι μου. Και του απάντησα αν θέλεις να το πω στην φιλοζωική Ηλιούπολης που μένω και να μου χρωστάς 30.000 € συνέχισε. αλλιως ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ ... Και λίγα είπα
5
 
 
 
 
σχόλια
Δεν θα το χτύπαγα αλλά θα εκνευριζόμουν πολύ αν μου ερχόταν ένα γατί στο μπαλκόνι μου. Μαζί σου θα εκνευριζόμουν όχι με το γατί. Δεν ξέρεις γιατί ο άλλος δε θέλει τα ζώα στο χώρο του και δεν έχει και καμία υποχρέωση να σου δώσει και αναφορά κιόλας.
Το γατί δε θα'πρεπε να πηγαίνει δίπλα. Εσύ έχεις την ευθύνη και ΕΣΥ το εκθέτεις σε κίνδυνο. Συνέχισε να ενοχλείς κόσμο και θα στο φολιάσουν κι από πάνω. Τα δικαιώματά σου σταματούν εκεί που αρχίζουν του διπλανού σου.Η αγάπη που έχουμε για τα ζώα δεν πρέπει να αναιρεί το σεβασμό προς τον συνάνθρωπο.
Δεν επιτρέπεται ποτέ να χτυπαμε τα ζώα,όμως κι εγώ δεν θέλω να δω φαντη μπαστούνι μια γάτα στο μπαλκόνι μου.Εχει ο διπλανός μου μα την εχει εκπαιδεύσει να κάθεται στο χώρο τους με ένα τρόπο.Δεν χρειάζεται να δίνεις κι εσύ δικαιώματα .
Scroll to top icon