ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.5.2017 | 22:31

Σκέψεις στα ΜΜΜ

Είμαστε όλοι σιωπηλοί και κοιτάζουμε ο ένας τον άλλον ή το πάτωμα ή το παράθυρο ή απλά έχουμε ένα αχανές βλέμμα που δεν κοιτάζουμε κάτι συγκεκριμένο, κοιτάζουμε το άπειρο. Αναρωτιέμαι τι να σκέφτεται ο κόσμος κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους. Προσωπικά όταν μετακινούμε με τα ΜΜΜ κοιτάζω στο παράθυρο χωρίς να σκέφτομαι τίποτα -ψέμματα- μάλλον ονειρεύομαι, ναι ονειρευόμαι ότι έχω μία διαφορετική ζωή, αυτή που θα ήθελα να είχα. Παρατηρώ τον κόσμο κι αν δω κάποιον ωραίο άνθρωπο (άντρας-γυναίκα) θα πω στον εαυτό μου, ωραία ρούχα, ωραία γυναίκα, ωραίο άρωμα κτλ. Μετά θα καταπιαστώ με τα ερωτικά μου (δεν χρειάζονται λεπτομέρειες :P). Αν πάλι δω κάτι δυσάρεστο είτε θα τα προσπεράσω γιατί δεν θέλω άλλη κακή ψυχολογία, μου φτάνει η δική μου, είτε θα αναρωτηθώ αυτός που ζητιανεύει αν όντως έχει ανάγκη απο χρήματα. Δεν ξέρω γενικά πως να αντιδράσω και να σκεφτώ σε τέτοιες περιπτώσεις. Επηρρεάζομαι πολύ από τον κόσμο. Δεν σκέφτομαι το παρόν, δηλαδή τι θα κάνω αύριο, που κι αν θα πάω διακοπές ή εκδρομή, τι θα φάω κτλ, αυτά τα σκέφτομαι στο σπίτι.Εσείς τι σκέφτεστε όταν κυκλοφορείτε με τα ΜΜΜ;
10
 
 
 
 
σχόλια
εγώ έχω στο μυαλό μου τα πράγματα μου και ποιοι είναι γύρω μου , θα βάλω μουσική να ακούσω καμιά φορά μπορεί να κουβαλάω και κανένα βιβλίο μαζί μου και να το ανοίξω. συνήθως απλά θα παρατηρώ τους ανθρώπους όπως μπαίνουν και βγαίνουν σε κάθε στάση. ποτέ δεν κατάλαβα όλους εκείνους που κάνουν δύο πράγματα , εκείνους που βιάζονται πάρα πολύ και πάνε και κολλάνε πάνω στις πόρτες στον ηλεκτρικό και στο μετρό, σιγά ρε παιδιά θα κατεβείτε, και γενικά όλοι όσoι βιάζονται μια συμβουλή ξεκινάτε 10 λεπτά νωρίτερα ρε παιδιά όχι για μένα για την ποιότητα της ζωής σας , εμένα δεν με δυσκολεύεται ούτε με πειράζεται αλλά έχουν υπάρξει φορές που έχω λυπηθεί άτομα που τα βλέπω να τρέχουν να προλάβουν κάτι που σε 5 λεπτά θα ξαναπεράσει...:(. παραδέχομαι ότι όταν δω κάποια ιδιαίτερα περιποιημένη και με φυσική ομορφιά και απλότητα θα την θαυμάσω θα προσέξω τις λεπτομέρειες και τη χάρη της, θα την περιγράψω στο μυαλό μου λογοτεχνικά σε κάποιες παρουσίες σκέφτομαι πως θα αντιδρούσαν αν μπορούσα να τους πω πως φαίνονται στα μάτια μου, αν θα κοκκίνιζαν χαριτωμένα από ντροπή. και σίγουρα κοιτάζω το ρολόι μου, πολλές φορές κατά την διάρκεια της διαδρομής συνήθως από συνήθεια.
-Τι φαγητο να φτιαξω σημερα?-Ωχ ενα γυμναστηριο..ποοοοσο καιρο εχω να πατησω! -Ενας κυριουλης με βαλιτσα..που να πηγαινει αραγες??ποσο θα θελα ενα ταξιδακι!!...- Καιρο εχω να παιξω σκρατς!!!με ποσα χρηματα θα αισθανομουν ασφαλης??-Πρεπει να φτιαξω τη ντουλαπα μου,αλλαζει ο καιρος..- Διακοπες στα μπαλκονησια,δεν κακο..-Ματαιοτης,ματαιοτητων τα παντα ματαιοτης...-Λιπασμα θα γινω οταν πεθανω..(Επομενη σταση..."ταδε")-Επιτελους εφτασα...Να μην ξεχασω να δωσω το εισητηριο μου σε καποιον..
1.Θα προλάβω το Σκλαβενίτη ανοιχτό?2. Ελπίζω να μη με ποδοπατήσουν κι είχα πόσο καιρό το νύχι μες στο κρέας.3.Ευτυχώς που έχει ερκοντίσιον γιατί η ιδρωτίλα δεν παλεύεται.4.Αυτό το @ρχίδι ο πρώην μου τα χει με άλλη.
εγω ακουω μουσικη και ως ψυχαναγκαστικος ανθρωπος ελεγχω αν ακουγεται αυτο που ακουω, απορω τι ακουει ο υπολοιπος κοσμος και συνηθως βιαζομαι και τρεχω σαν τον τρελο. Η περιμενω να δω σόου με κανεναν ηλικιωμένο
Ωραία όλα αυτά αλλά εγώ συνήθως έχω τεράστιο άγχος στα ΜΜΜ οπότε όταν ηλικιωμένοι αρχίσουν τα τρελά τους κ γενικά όταν έχω άσχημο mood από την κούραση κ το άγχος της μέρας σκέφτομαι αν πρέπει να τους σκοτώσω όλους ή αν θα κρατηθώ μέχρι να λιποθυμησω μπροστά τους. Γενικά σκέφτομαι τα βλέμματα κ πόσο γρήγορα κ χωρίς υπομονή θέλω να περπατήσω κ πάντα μπροστά μου έχω κάποιον που πάει άπειρα αργά οπότε θα σπάσω ένα μηχάνημα. Ή όταν κάποιοι πάνε με το πάσο τους κ μιλούν τηλέφωνο κ αδιαφορούν για τον δίπλα τους κ κοιτάνε την πάρτη τους οπότε πάλι όπως κατάλαβες χρειάζομαι ηρεμιστικά γιατί δεν αντέχεται η κατάσταση.
Δεν σκέφτομαι. Έχω στα αυτιά μου τον xplicit να με ταξιδεύει. Μια μέρα που λες τον άκουγα τον μπαγάσα και δεν πήρα χαμπάρι. Έφτασε το λεωφορείο στου διαόλου την μάνα στο τέρμα. Στην άλλη άκρη της πόλης. Άντε μετά να περιμένεις να φορτώσει για να πάρεις πάλι τον δρόμο της επιστροφής.
Scroll to top icon