ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.5.2017 | 13:07

Το πηρα αποφαση!

Θα του μηλισω!Δεν εχω και κατι να χασω...εξάλλου διχνει πως και αυτος ενδιαφερεται.Απλαα...εχω ενα μεγαλο ελλατωμα !Καθε φορα αγχωνομαι λεω βλακεις...πολλες βλακειες.Σε ολους μας εχει τυχει να πουμε κατι ακυρο και χαζο.στην προσπάθεια μας να κανουμε το κλιμα λιγοτερο αμηχανο...εεε οι μαλακιες που πεταω εγω δεν εχουν οριοΠραγματικα προσπαθω να φερομαι νορμαλ αλλα καθε φορα αντυ να πω κατι φυσιολογικο καταληγω να λεω την πιο weird σκεψη που περναει απο το μυαλο μου.Γιατι απλα δεν μπορω να κρατησω το ρημαδι το στομα μου κλειστο;Τελος παντων εγω θα παω και οτι ειναι να γινει ας γινει.Στην χιεροτερη των περιπτώσεων θα με περασει για weirdo ψυχακια που δεν βγαινει απο το σπιτι του και θα αλλαζει πεζοδρομιο καθε φορα που με βλεπει.Cross fingers και ας ελπιζομε να μην γινω ρεζιλι στον ανθρωπο! Btw ειναι θεοοοςς:)
5
 
 
 
 
σχόλια
Μήλισέ μου, μήλισέ μου, δε σε φήλισα ποτέ μου :Ρ(Ουφ θα'σκαγα)Μήλα του, ναιιι, μήηηηηλα τουυυ(Είχα λίγο ακόμα :Ρ)Κορίτσι ο Μέρφι λέει οτι αν είναι να γελοιοποιηθείς θα γίνει μπροστά σ'αυτόν που γουστάρεις! Μη μασάς όμως, συμβαίνει σε όλους.
Scroll to top icon