ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.5.2017 | 23:43

Ελεος

Εχει χωρισει προσφατα απο την πρωην του(πριν 6 μηνες για την ακριβεια). Μου δειχνει ξεκαθαρο ενδιαφερον, το οποιο το βλεπω κ εγω κ ολοι οι κοινοι μας φιλοι. Ταυτοχρονα ομως μαθαινω απ τον ιδιο οτι μιλαει με την πρωην του που κ που. Κ βρισκονται κιολας μια στο τοσο(δεν σκοπευει να τα ξαναβρει μαζι της απ ο,τι λεει, απλα την αγαπα σαν ανθρωπο). Κ η πλακα ειναι οτι, επειδη ειμαστε στην ιδια παρεα, πολλες φορες βρισκομαι στην τρομερα ευχαριστη θεση να ακουω να διηγειται στους αλλους τι ειπαν με την πρωην, οταν βγηκαν. Κ θα μου πειτε, εισαι ηλιθια κοπελια που ασχολεισαι μαζι του, εφοσον αυτος ασχολειται ακομα με την πρωην. Ε και εγω θα σας πω ρε παιδια οτι οχι, δεν ειμαι ηλιθια. Ηλιθια θα ημουν αν τον εβλεπα να αδιαφορει πληρως για μενα και παρολα αυτα επεμενα. Ομως αυτος ΔΕΝ αδιαφορει για μενα. Καθε αλλο θα ελεγα. Με παιρνει σχεδον καθημερινα τηλεφωνα για να βγουμε, οταν ειμαστε κοντα επιδιωκει συνεχεια να ερχεται πιο κοντα μου κ γενικα μου δειχνει οτι με θελει. Ε εφοσον και εγω τον γουσταρω, δεν ειναι λογικο να παιρνω θαρρος με αυτη τη συμπεριφορα του??? Και δεν το πηρα μονη μου αυτο το θαρρος, αλλα μου το εδωσε ΕΚΕΙΝΟΣ. Απ τη μια λοιπον μου δινει θαρρος κ με κανει να ονειρευομαι και το επομενο λεπτο τον ακουω να λεει οτι εστειλε στην πρωην του να βγουνε. Και θελω να του φερω ο,τι βρω στο κεφαλι. Γιατι ΟΧΙ ΜΟΝΟ δεν ξερει τι θελει, ΑΛΛΑ εχει το θρασος να ερχεται κιολας μπροστα στα μουτρα μου να πει στους αλλους οτι βγηκε με την πρωην. Τι θες να πετυχεις αγορι μου μ αυτο? Να ζηλεψω? Ναι ουυ, σκοτιστηκα. Ναι δεν το αρνουμαι, σε γουσταρω. Πολυ. Αλλα πιστεψε με, το πρωτο πραγμα που νιωθω, οταν σε ακουω να λες στους αλλους μπροστα μου οτι βγηκες με την πρωην, δεν ειναι ζηλεια, αλλα αηδια. Αηδιαζω με τη συμπεριφορα σου. Γιατι, ενω ξερεις πολυ καλα οτι νιωθω πραγματα για σενα και, ενω ξερεις πολυ καλα οτι μου εχεις δωσει και συ θαρρος με τη συμπεριφορα σου, την ιδια στιγμη επιδιωκεις πολυ συνειδητα να με πληγωσεις, αναφεροντας οτι βγηκες με την πρωην σου. Να το βρασω το ενδιαφερον που μου δειχνεις, απ τη στιγμη που δεν μου δειχνεις ουτε τον στοιχειωδη σεβασμο!!!!Δεν με νοιαζει αν προτιμας αυτη και οχι εμενα. ΕΙναι αναφαιρετο δικαιωμα σου. Αλλα ειναι και υποχρεωση σου, αν και εφοσον εισαι ανθρωπος(και οχι βοδι), να εισαι ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ. Να μην με αφηνεις να παιρνω ελπιδες. Μπορεις να με βλεπεις και να γυριζεις απ την αλλη??? Ναι, προτιμω αυτο, παρα να μου δινεις μπερδεμενα μηνυματα. Αι σιχτιρ!
4
 
 
 
 
σχόλια
Απαγορευεται δηλαδη οντως να αγαπαει την πρωην του ως ανθρωπο και να μην εχει κανενα στοχο να σε κανει να ζηλεψεις ή να σου σπασει τα νευρα;Ή να εχεις παρεξηγησει τις προθεσεις του;Απ'οτι καταλαβα ειστε στην ιδια παρεα οποτε ισως σε θεωρει απλα φιλη του και γι'αυτο θελει να βγαινετε κλπ κλπ.Σταματηστε επιτελους να πιστευετε οτι οταν καποιος σας γουσταρει ή σας δειχνει ενδιαφερον κινειται παντα με κυριο αξονα εσας.Πως ο,τι και αν κανει το κανει για σας.Εκτος αυτου νομιζω πως φασκεις και αντιφασκεις.Λες στην αρχη πως δειχνει ξεκαθαρα οτι σε γουσταρει και σε θελει αλλα στο τελος λες οτι αν δεν ειναι βοδι πρεπει να ειναι ειλικρινης και ξεκαθαρος.Χρειαζεται να ξεκαθαρισεις εσυ λιγο την μπερδεμενη σου σκεψη.
Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια: Του ξεκαθαρίζεις ότι γουστάρεις και αν θέλει να γίνει κάτι ανάμεσα σας, να ξεκόψει από την πρώην του. Αν πάλι στο παίξει Κινέζος (γα το 1ο σκέλος) διαολόστειλέ τον και κράξε τον όπου σταθείς κι όπου βρεθείς.
Scroll to top icon