ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.5.2017 | 10:43

χαλάστρα.

μου αρέσει ενας γνωστος μου για την ακριβεια ειναι φίλος ενος φιλου. μόλις έδειξα ενδιαφερον μετα απο 2 χρονια για τον απλο γνωστο, ο φιλος μου ζηλεψε. ο αλλος με κοιταξε γοητευμενος αλλα απορρημενος κ το ενδιαφερον μου επεσε στο κενο . ο φιλος μου αρχισε να με φλερταρει κ τον εποιασα κ τον ρωτησα στην ψυχρα .το παραδεχτηκε κ του εξηγησα οτι εγω τον βλεπω 2 χρονια φιλικα .το δεχτηκε ολα καλα. με τον αλλον ομως τι φαση ? μπορει να νομιζει οτι εχω κατι μαζι του και γιαυτο να μην ανταποκριθηκε στο ενδιαφερον μου..δεν θελω να ξαναανακατεψω τον φιλο μου για να μαθω .τι γαντεμια!
7
 
 
 
 
σχόλια
πολυ αδικο να μ μιλαεει για αλλες 2 χρονια να μην εχουμε διξι το παραμικρο κ μολισ διξα ενδιαφερον ξαφνικα αλλαξε 180 κ αν δεν τον ρωτουσα μπορει να μην μου το λεγε! το θεμα ειναι οτι εγω νιωθω οτι κ του αλλουνου του αρεσω αλλα περα απο τις συναντησεις στο σπιτι του φιλου μου δεν τον βλεπω πουθνα αλλου ουτ τηλ εχω ουτ τπτ.... να το ξεχασω δηλ?
Scroll to top icon