ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.5.2017 | 12:40

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ

Οσο και αν μας αγαπαει η μανα ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΠΑΣΑΡΧΙΔΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΑΝΤΈΧΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ. ΕΙΜΑΙ 17 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΜΟΥ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΓΙΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΣΤΑΝΤΑΡΣ ΚΑΙ ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΡΟΜΠΟΤ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΊ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΘΈΛΕΙ. Η ΘΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ Η ΟΧΙ.ΠΑΡΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ.
2
 
 
 
 
σχόλια
Η μάνα σου σε αγαπάει οπως εισαι, Απλά θέλει να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτου σου. πάντως απο τον τρόπο γραφής σου επιβεβαιώνεται η αγγλική ρήση : " the apple doesn't fall far from the tree..."
Νομιζω οτι πρεπει να ηρεμησεις λιγο.Σαφως και καταλαβαινω και ειμαι σιγουρη πως εχεις δικιο ομως τα νευρα δε θα δωσουν λυση στο προβλημα.Συζητησε το μαζι της.Πες της οσα λες εδω ηρεμα και πολιτισμενα.Στο κατω κατω μητερα σου ειναι και αναμφισβητητα θελει το καλο σου.Απλα το οτι εγινε μανα δε σημαινει οτι εγινε αλανθαστη.Τα παιδια δεν ερχονται με οδηγιες χρησης.Εφοσον,ομως,εσυ εισαι 17 χρονων και βλεπεις οτι σε ενοχλει κατι στη συμπεριφορα της μιλησε της και βοηθησε τη να εξελιχθει.Καλη τυχη :)
Scroll to top icon