ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.5.2017 | 11:43

Γιατί??

Ήμασταν μαζι 10 μηνες μένουμε στην ιδια περιοχη δυο τετραγωνα πιο κατω..και ξεκινησαμε μια σχεση πολυ ζεστη και τρυφερή..να πω την αληθεια περισσότερο απο τη πλευρα μου...μονιμως εκανα κινησεις αγαπης και τον φροντιζα του μεγειρευα του εδειχνα οτι τον θελω στη ζωη μου..αυτος δεν εβλεπα οτι τρελαινοταν οσο εγω αν και ηταν εκδηλωτικος..το τελευταιο όμως διμηνο εχει απομακρυνθει..δεν απανταει σε κλησεις και μηνυματα πολλες φορες δεν ξερω τι κανει μεσα στη μερα δεν μου ανακοινωνει τιποτα απο ολη τη μερα και εγω συνεχεια κλαιω απο την αδιαφορία του..εκανα τη κινηση και του μιλησα οτι κατι συμβαινει και αυτος ειπε οτι τον πιεσα με το τοσο ενδιαφερον μου και δεν μπορει να δωσει αλλα στη σχεση μας..αν θελω να είμαστε μαζι να αρκεστώ στο οτι θα στέλνει οποτε βρισκει χρονο και να μην κατανταω κουραστικη και πιεστική..να σας πω οτι δεν εχω νιωσει ποτε μου τοσο δυνατα συναισθήματα για ανθρωπο..Νιώθω ενα κομπο στο λαιμο που δεν μου επιτρεπει να ειμαι καλα και να αποδιδω στη δουλεια μου..στεναχωριεμαι σχεδον ολη τη μερα για την εκβαση των πραγματων..ομως νιωθω να απομακρυνεται..και ας εκανα λιγο πισω για μια βδομαδα ...δεν επιδιωξε να βρεθουμε δεν αλλαξε συμπεριφορά συνεπως ισως κουραστηκε ή εχει βρει καποιον αλλο άνθρωπο..οι φιλοι μου λεει να τον παρακολούθησω..αλλα πιστεύετε ειναι σωστό?μονο κακο δεν θα μου κανει?δεν εχω μπει ποτε σε αυτο το τρυπακι απλα η συμπεριφορά του αλλαξε λιγο αποτομα..το μονο που ξερω ειναι οτι προσπαθω σαν το βλακα...δεν εχω ιχνος εγωισμου αλλα αυτο γίνεται γιατι αγαπαω με ολη μου τη δυναμη της ψυχής ..δεν θελω να τον χασω.ειμαι πολυ ευαίσθητη σαν ανθρωπος και δεθηκα πολυ μαζι του.αυτος ομως δεν μου δειχνει τα ιδια..εσεις τι θα κανατε?
2
 
 
 
 
σχόλια
Στη θέση σου δε θα είχα δεθεί με έναν άνθρωπο μη συναισθηματικά διαθέσιμο με τα δικά μου μέτρα. Καλό είναι να διαφυλάξεις την αξιοπρέπειά και το τελευταίο σου κουράγιο και να τον αφήσεις να φύγει, γιατί ολοφάνερα δεν ταιριάζουν οι ρυθμοί σας. Αυτός μπούχτισε, ενώ εσύ θεωρείς πως έχεις κι άλλα να δώσεις, δεν υπάρχει λόγος να πιέζεται κανείς σας.
Scroll to top icon