ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.5.2017 | 21:27

φοβιες...

Καλησπέρα. Δεν ξέρω πώς το αποφάσισα να γράψω εδώ αλλά ενιωσα την ανάγκη να τα πω κάπου. Είμαι 22 χρόνων και τον τελευταίο καιρό (κάποιους μήνες) με έχουν καταβάλει φοβίες που δε με αφήνουν να χαρώ τη ζωή μου. Νιώθω μονίμως ένα φόβο ότι κάτι θα πάθω, φοβάμαι τις αρρώστιες, φοβάμαι ότι θα μείνω μόνη ότι δεν έχω κανέναν και όλα αυτά με αγχώνουν απίστευτα και σωματοποιούνται.. δεν ξέρω πια τι να κάνω, φοβάμαι για όλα πλεον. Ξυπνάω το πρωί και αναρωτιέμαι αν όλα θα πάνε καλά, αν θα ειμαι καλα και σημερα εγω και οι δικοι μου...Δεν μπορω να καταλαβω πως εχω μπει σ αυτο το φαυλο κυκλο και εχω εγκλωβιστει...Νιωθω οτι με τη σταση μου τους απωθω ολους και τους κανω να με λυπουνται..Δεν ξέρω τι να κάνω..(συγγνωμη για την αρνητικη ενεργεια που μεταδιδω) Αναρωτιεμαι υπαρχει κανεις που να βιωνει κατι παρομοιο?
2
 
 
 
 
σχόλια
Αυτά που γράφεις θυμίζουν είδος ψυχαναγκασμου. Ότι φοβάσαι εννοώ μη πάθουν κάτι οι δικοί σου κλπΚαλό θα ήταν να απευθυνθείς σε ειδικό αλλιώς θα σου πρότεινα το βιβλίο "Οταν το άγχος και οι ψυχαναγκασμοί περιορίζουν τη ζωή."
Scroll to top icon