ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.5.2017 | 16:11

Γιατί να ερωτευομαστε?γιατι?

Φοβάμαι ότι καποια αλλη τον διεκδικει..εχει αλλαξει η συμπεριφορά του αγοριου μου.αυτος δεν παραδεχεται τιποτα απλα μ λεει οτι τον πιεζω και δεν του αρεσει να κανει σχεδια....τι να κάνω?εχω γινει χαλι να με πατησει..δεν το αξιζω που να παρει..αλλα τον εχω ερωτευτεί οσο κανεναν στη ζωη μου ...νομιζα οτι ηταν αυτο.το κατι το διαφορετικο...πως θα τον διεκδικησω παλι ?χαμένο παιχνίδι? Τον νοιάζομαι κ τον αγαπάω πολυ..περιπου μαζι ενα χρονο..δεν με παιρνει τηλέφωνο μονο ακρως τυπικα μηνυματα..
2
 
 
 
 
σχόλια
Το ενδεχόμενο όντως να τον πιέζεις και να μη θέλει να κάνει σχέδια το έχεις σκεφτεί;Επειδή εσύ προσφέρεις κάποια πράγματα σ'αυτόν δε σημαίνει ότι και εκείνος μπορεί ή θέλει να δώσει τα ίδια.Συζήτησέ το μαζί του.
Άρχισε να τον γράφεις απίστευτα πολύ. Αν ενδιαφέρεται για σενα έστω και λίγο θα αλλάξει συμπεριφορά. Αλλιώς δεν είναι ερωτευμένος μαζί σου και δεν αξίζει να είστε μαζί.
Scroll to top icon