ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.5.2017 | 01:05

Ερωτηματικα

Όταν στέλνεις μήνυμα για καληνυχτα στον άνθρωπο που αγαπας και.δεν σου απανταει τιποτα?εκει τι κάνεις? Και εχει γίνει για τέταρτη φορα...ΓιΑτί είμαι ακομα εδω κ.προσπαθώ? Γιατι να αγαπάω τοσο? Γιατι ολα αλλαξαν τοσο ξαφνικα?
3
 
 
 
 
σχόλια
Μήπως δεν άλλαξαν και τόσο ξαφνικά; Μήπως η κατάσταση αυτή προϋπήρχε, απλά τώρα το παρατήρησες γιατί οδηγήθηκες εκεί από τη γενικότερη συμπεριφορά του;Και θα μου επιτρέψεις να το ξαναπώ, το γεγονός ότι αγαπάς κάποιον δεν προϋποθέτει ότι και ο άλλος νιώθει το ίδιο. Τόσο θέλει να δώσει, ούτε περισσότερο, ούτε λιγότερο.
Μήπως τότε λες οριστικά καληνυχτα αλλά και καλή τύχη..; ; Μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι ψιλοπραγματα και λεπτομέρειες τα "καλημερα,να προσέχεις,καληνυχτα κλπ..", και σαφώς δεν κρίνεται από αυτό μια καλή σχεση,αλλά πολλές φορές αυτά τα μικρούλια λόγια βάζουν λίγο χρώμα στη μέρα μας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon