ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.5.2017 | 19:12

Ο λόγος γιατί απέκτησαν ξαφνικά

περισσότερο ενδιαφέρον οι εξομολογήσεις, είναι ο εξής:Σταμάτησα να σχολιάζω και άρχισα να εξομολογούμαι.Τι να κάνω, είμαι ακτιβίστρια από κούνια. Αποφάσισα να βάλω λίγο χρώμα στην ασπρόμαυρη ζωή σας.Μην αρχίσετε τις ευχαριστίες και με φέρετε σε δύσκολη θέση.Αν πάλι νοιώσετε επιτακτικά την ανάγκη.. Τι να σας πω.Τα σχόλια ανοιχτά είναι.
6
 
 
 
 
σχόλια
Και πως θα με αναγνωρίσεις? Μονο μια με εχει δει απονεδω μεσα! Παντως αν θες εχω φωτο με την φατσα μου και απο πισω τις φαβελες, απλα δεν ξερω με τι απο τα δυο θα τρομαξεις.... :P(ψυχολογικα μου)
Χαχαχα ένα μπράβο για την πρωτοβουλία σου αυτή και άλλο ένα που διάλεξες την πιο γκρίζα μέρα των τελευταίων ημερών για να ξεκινήσεις την πολυχρωμία. Ήμουν έτοιμος να γκρινιάξω τις προάλλες για τις αυξανόμενες φουρνιές αδιάφορων εξομολογήσεων. Τώρα βάζω ζώνη και περιμένω με αγωνία :D
Οι εξομολογήσεις με εσένα ή χωρίς έχουν πιάσει πάτο εδώ και πολλούς μήνες.Συγκεκριμένα από τότε που πολλά άτομα από εμάς αποκτήσαμε επαφές πέρα από τη lifo με άσχημη κατάληξη.Ενώ πέρυσι το καλοκαίρι η lifo-ομάδα μες στην ανωνυμία της πέταγε!
Scroll to top icon