ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.5.2017 | 19:47

Ξυδακι!!!!!

Μ αρεσει πολυ, οταν θελω να ηρεμησω και να χαλαρωσω, να πηγαινω βολτες με το αυτοκινητο ακουγοντας μουσικη. Αλλα εν τελει γυρναω με περισσοτερα νευρα, γιατι ολοι σε αυτη τη χωρα, οταν οδηγουν, ψαχνουν αφορμη, για να ξεσπασουν τα νευρα τους στους υπολοιπους αθωους οδηγους. Ψαχνουν αφορμη για να βριστουν, οδηγουν νευρικα κ απροσεκτα, η κορνα ειναι προεκταση του χεριου τους κ η μουτζα επισης κλπ. Φτανεις σε σημειο να βγαινεις εξω με το αμαξι και να λες "μωρε χιλιες φορες να περιμενα κανα μισαωρο στη σταση το λεωφορειο μεσα στη ζεστη και να στριμωχνομουν με τον καθε απλυτο, απ το να οδηγω αναμεσα σε αυτους τους ηλιθιους οδηγους".Και ρωτω: γιατι πρεπει ο καθε που δεν ξυπνησε καλα να χαλαει και την δικη μου ψυχολογια? Γιατι πρεπει οποιος εχει νευρα να μεταδιδει τα νευρα του κ στους αλλους? ΝΑΙ, ο καθενας μας εχει προβληματα. Αν ομως μαζι με τα δικα μας, φορτωνομαστε κ των αλλων, στο τελος θα τρελαθουμε τελειως. Αν εχετε νευρα, να τα λυνετε μονοι σας και να μην ξεσπατε σε αλλους. Γιατι εγω δεν εχω καμια υποχρεωση να ανεχτω κυριε το οτι εσυ, επειδη εχεις νευρα, θες να σπασεις κ τα δικα μου. Δεν εχω καμια υποχρεωση να ανεχτω εσενα που μου πατας νευριασμενος την κορνα στο φαναρι, που αναψε μολις πριν μισο δευτερολεπτο. Ναι, αυτο το απλο πατημα της κορνας μπορει να με φερει στα ορια μου και μπορει να σκεφτομαι ενα τετοιο σκηνικο για τα υπολοιπα 15 λεπτα και να ειμαι μες στον εκνευρισμο. Γιατι ειναι αναιτιο. Αδικο, πως το λενε. Κ η αδικια εμενα με φερνει στα ορια μου. Με φερνει γενικα στα ορια μου το να μου επιτιθεται καποιος(λεκτικα, με χειρονομιες, οτιδηποτε) χωρις να του φταιω, απλα επειδη εχει νευρα με κατι αλλο. Δεν ειμαι ο σακος του μποξ του καθενος. Αι σιχτιρ. Παλι με νευρα γυρισα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Νυχτερινή οδήγηση στην εξοχή με mogwai...και γλιτώνεις όλα αυτά που περιγράφεις...πολύ λιγότερη κίνηση,πολύ λιγότερες συγκινήσεις...(Οκ,οι mogwai είναι προαιρετικοί...)
Scroll to top icon