ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.5.2017 | 02:02

Λύκοι

Εγώ και ο κολλητός μου είμαστε λύκοι . Ετσι μπορούμε και επιβιώνουμε ανάμεσα στις γυναίκες. Ψεκάστε σκουπίστε τελιώσατε. Αλλιως δεν βγαινει. Ετσι αλητικα κ αδέσποτα . Ζουμε την ζωή μας δεν μας νιάζουν τα κλάματα και ειμαστε μολις 22.
12
 
 
 
 
σχόλια
Έτσι, μοίρασε πόνο φιλαράκι!Οι άντρες που σε κράζουν προφανώς θα είναι ανέραστοι που δε μπορούν να σταυρώσουν γκόμενα και το ρίχνουν στη φιλοσοφία.Οι γυναίκες πάλι που στην πέφτουν,προφανώς σε κάποια φάση της ζωής τους κάποιον λύκο θα ερωτεύτηκαν.Είναι γνωστό πως σε όλες αρέσουν τα «κακά» παιδιά.Τις εδιωξαν οι λύκοι και τώρα θα βολεύονται με συμβιβασμένα δουλππρεπή σκυλάκια.Όσο για την ηλικία σου μη σκας.Μια φορά λύκος για πάντα λύκος, γιατί «Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του,μήτε τη γνώμη του άλλαξε,μήτε την κεφαλή του.
Το ότι ο λύκος είναι μονογαμικό ζώο δεν είναι φιλοσοφία, αλλά επιστημονικό δεδομένο για τη συμπεριφορά του συγκεκριμένου ζώου.Η συμπεριφορά του εξομολογούμενου ταιριάζει περισσότερο σε ύαινα ή σε σκύλο. Και τέλος, άσε τα προφανή και το τσουβάλιασμα για την ομήγυρη σου. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να προσβάλλεις συλλήβδην τους σχολιαστές του φόρουμ.
Χαχαχαχαχα μολις τωρα θυμηθηκα με ποιους εμπλεκα στα 22!οχι μονο λυκοι και αλλα ζωα θα ελεγα πως ηταν. Ευτυχως στα 30 οι γυναικες δε ψαχνουν τον λυκο,αλλα τον κυνηγο. Οποτε αργα ή γρηγορα θα εκλειψετε θελοντας ή μη
Κι εγώ που νόμιζα ότι στα 22 σου έπρεπε να είσαι λογοδοσμένος... Για δες τι μαθαίνει κανείς. Καλά, αθάνατε, οι απαντήσεις σου σήμερα μας έχουν πεθάνει στο γέλιο.
Κλάσε λίγο ρε μεγάλε!Στα 22 μας όλοι λύκοι ήμασταν και κοιτάζαμε την παρτάρα μας και την π.... μας.Μετά από μια ηλικία όμως οφείλεις να σοβαρευτείς, να ωριμάσεις και να διαιωνίσεις τη γοητεία σου με καμιά σοβαρή γυναίκα.
Scroll to top icon