ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.5.2017 | 21:55

Επαγγελματικη ανασφαλεια

Πόσο περιεργο και ασχημο το συναισθημα καθε χρονιά να δουλευεις και σε αλλο μερος!!ουσα αναπληρώτρια στην τριτη χρονια που δουλευω επαρχια εχω κουραστει..Πότε θα μπορω να εχω κ εγώ τη προσωπικη μου ζωη με τον άνθρωπο που αγαπω και οχι σε απόσταση..με εχει κουρασει κ σκεφτομαι να τα σταματησω..ομως τα χρήματα ειναι πολυ καλα (900) και κανω κ αυτο που σπουδασα..να τα παρατησω?
3
 
 
 
 
σχόλια
Αυτα ειναι προτεραιοτητες και ρισκα.Εγω τα παρατησα παντως. Δηλωσα περιορισμενες περιοχες(τα παρατησα δηλαδη :p ) και ο,τι γινει. Γιναμε πιονια και δεν υπαρχει και προοπτικη εξελιξης. Θα το εκανα αν υπηρχε ενα φως στο τουνελ.Ουτε ασεπ προβλεπεται,ουτε μονιμοποιησεις. Διανυουμε το 4ο μνημονιο. Εγω ηδη ειμαι 30 και απο φετος δραστηριοποιουμαι ιδιωτικα.. δε γινεται αλλιως.Εχω και μια ζωη. Δε μπορω να αφηνω την προσωπικη μου ζωη και να πηγαινω καθε χρονο απο Βεροια Κρητη για 9 μηνες και να το μαθαινω και τελευταια στιγμη. Ε οχι. Αν βεβαια καθε χρονο εισαι κοντα στο μερος σου πχ εισαι απο Αθηνα και σε παιρνουν Πατρα,εισαι οκ. Για εμας της Β. Ελλαδας που δεν εχει κενα.. δυσκολα. Καλη τυχη ο,τι και αν κανεις.
Αν δεν είσαι ευχαριστημένη φυσικά και να τα παρατήσεις, η ζωή είναι πολύ σύντομη για να τη χαραμίσεις κάνοντας πράγματα που δε σε εξελίσσουν και δε σε ευχαριστούν.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon